Choose to Shine

Places

Bon Bini Curaçao!

Stel je voor: je doet voor de grap mee aan een winactie om een reis naar Curaçao te winnen. Je kunt winnen door op Facebook zoveel mogelijk likes op je foto te krijgen. Er van uitgaande dat we toch niet zouden gaat winnen stuurde mijn zus en ik toch onze foto op en wat volgde was een zenuwslopende race. Wat toen we eenmaal wat likes hadden werden we toch bloedfanatiek.

Het was eind november tijdens een onwijs gezellig shopdagje in Den Bosch met mijn tante, nichtje en zus toen mijn oog viel op het woord Curaçao. Een promotieteam stond met een busje op de Markt en deelde drankjes uit. Ik sleurde mijn zus ermee naartoe omdat zij groot fan van Curaçao is. Na een lekker glaasje Awa Lamunchi (limonade van limoen) bleek dat we op de foto konden gaan om een reis te winnen naar Curaçao! We maakten foto’s en grapte over hoe vet het zou zijn als we daadwerkelijk zouden winnen.

Het echte werk begon toen bleek dat de nummer 1 op dat moment rond de 200 likes had. Het heeft bloed, zweet en tranen gekost maar op 1 december kregen we het verlossende woord: WE HADDEN DE REIS NAAR CURAÇAO GEWONNEN!

Op dit moment zijn mijn zus en ik net een dagje op dit prachtige eiland waar we verblijven op het Livingstone Jan Thiel Resort .

Wil je op de hoogte blijven van al onze belevenissen? Volg mij dan op Instagram hierop zal ik jullie heel de week op de hoogte houden van alles wat we beleven.

 

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 reacties

    Scroll Up