Choose to Shine

Home/ Lifestyle

Op Een Stokje – Postlichtjes

Soms kom je iets moois tegen op Instagram. Iets wat je bij blijft en waar je weken laten nog aan denkt. Dit had ik toen Josan van Op Een Stokje een tijd geleden een gedichtje plaatste op haar Instagram-pagina. Het bleek het gedichtje van een van haar Postlichtjes te zijn. Een wat?! Een Postlichtje, een kaart met een gedichtje + een lichtje!

Wie zit er op dat stokje? Nou dat is Josan! Zij is de eigenaresse van opeenstokje.com en is deze leuke shop gestart omdat ze op zoek was naar eenvoudige maar originele kaarten en fijne, krachtige posters. Het resultaat is haar eigen webwinkel met niet alleen kaarten en posters maar ook andere feelgood things. Het leuke is dat je de meeste items nergens anders kunt vinden omdat ze allemaal ontworpen en gemaakt zijn door Op Een Stokje zelf. De collectie wordt aangevuld met andere mooie spulletjes zoals de  fijne Masté masking tape, mooie Ogami notitieboekjes en illustraties. Waar het kan werkt Josan met Fairtrade en gerecyclede materialen want de mooie wereld geven we natuurlijk graag door!

De Postlichtjes zijn ontstaan vanuit Josan’s eigen behoefte om iemand net wat meer te willen sturen dan een kaartje. Voor iemand die echt dichtbij je staat. Of voor een gelegenheid, bijvoorbeeld een bijzonder feest of een afscheid, waar je heel graag bij had willen zijn maar dat niet gaat. Josan besloot dat er voor die momenten iets speciaals moest komen. Vanuit haar eigen liefde voor kaarsjes is ze gaan zoeken naar een mooie combinatie tussen een tekst en een lichtje. Dit alles moest samenvallen met de stijl van Opeenstokje.com: eenvoudig, natuurlijk, rustig, mooie materialen. Uiteindelijk is er gekozen voor een mooie dikke papiersoort die in een luik gedrukt is en gevouwen zodat een soort altaartje ontstaat. Daarbij kwam het lichtzakje met theelichtje. Samen vormen ze een kleine geluksbrenger, een hartenwarmer.

Echt een kleine geluksbrenger met niet alleen een mooie boodschap, het ziet er ook nog is onwijs leuk uit! Voor €6,95 stuur je iemand dus echt iets extra’s. De postlichtjes zijn een groot succes en Josan krijgt regelmatig ontroerende verhalen van mensen na aanleiding van zo’n Postlichtje. Op dit moment zijn er twee soorten postlichtjes te verkrijgen maar er zijn meer varianten in de maak. Zo komt er een Postlichtje voor een geboorte en eentje als succeswens. Reden genoeg om dus om de website van Opeenstokje in de gaten te houden maar neem ook zeker een kijkje bij de andere mooie spulletjes die Josan verkoopt!

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 reactie

  • Reply
    Dianne
    09/04/2017 at 4:50 pm

    Wat leuk om inderdaad wat meer te sturen als alleen een kaartje! Ziet er ook degelijk uit

Scroll Up