Choose to Shine

Home/ Lifestyle

Kittigheid in huis? Ga voor een foto op schoolplaat!

Foto’s kijken, iets wat vroeger maar eigenlijk nog steeds, een van mijn favoriete bezigheden is. Met de zomervakantie in aantocht is er niets leuker dan op vakantie dΓ© ultieme kiek te maken. Eenmaal terug in Nederland kun je de foto’s op je telefoon laten staan Γ³f er iets heel leuks meedoen en met jouw eigen gemaakte foto’s sfeer toevoegen aan je interieur.

Daarnaast is het ook altijd leuk om een foto cadeau te geven. Maar wist je dat er naast het geven van een foto in een lijstje of een fotoboek nog veel meer foto mogelijkheden zijn? Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een foto op glas of, zoals ik, voor een foto op een schoolplaat!

De neefjes! Op een grote schoolplaat. Is het niet leuk?! Normaal hangt op de kamer van neef Fedde een grote schoolplaat met het alfabet maar omdat hij zo trots was op zijn eigen foto maakte het alfabet plaats voor dit exemplaar.

Het bestellen van de plaat is een fluitje van een cent. Je kiest je eigen foto, upload deze, kiest het gewenste formaat en hopla bestellen maar! Ik vind het schoolplaat effect het erg leuk, met name door de houten latten boven en onder de foto. Je hebt hierbij de keuze uit de platte latten zoals ik deze gekozen heb of ronde stokken. Daarnaast zijn er ook verschillende bewerkingen mogelijk zoals bijvoorbeeld zwart/wit, sepia en je kunt zelfs een collage op een schoolplaat laten afdrukken. Wanneer je het zekere voor het onzekere wilt nemen kun je jouw gekozen foto ook nog op kwaliteit laten beoordelen zodat je zeker weten een foto van goede kwaliteit thuisgestuurd krijgt.


Mijn neefjes zijn zo trots op hun foto dat deze een mooi plekje krijgt bij hun in huis. Zelf brainstorm ik over een nieuw exemplaar. Hoe vet is het bijvoorbeeld om de skyline van een stad op een plaat te laten afdrukken? Of natuurlijk die eigen gemaakte vakantiefoto. Ik brainstorm nog even door maar wil jullie laten weten dat je voor een eigen exemplaar terecht kunt op de website van fotocadeau.

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 reacties

    Scroll Up