Choose to Shine

Home/ Lifestyle

Giftique – een unieke cadeauservice

Ken je dat, je hebt een verjaardag maar de jarige in kwestie heeft geen idee wat te vragen. Tuurlijk is er dan als laatste ‘redmiddel’ altijd nog de vvv-bon maar zeg zelf, met zo’n blauwe envelop maak je toch nooit echt de blits. Maar ineens was daar de oplossing: Giftique, een unieke cadeauservice om het vinden van een origineel en geschikt cadeau makkelijker en leuker te maken.

Wat is Giftique?

Giftique is een unieke cadeauservice om hét perfecte cadeau te vinden. De ontvanger kan, uit het aanbod van bijzondere en verrassende producten van de beste opkomende ontwerpers en creatieve ondernemers, zelf een cadeau kiezen. Het assortiment is erg divers en bevat mooie, unieke cadeaus. Van woonaccessoires tot sieraden en gadgets, Giftique heeft iets bijzonders voor ieders smaak, in variërende prijscategorieën en voor elke gelegenheid.

Het ontstaan van Giftique

“Het groeiende aanbod van producten op internet maakt het steeds lastiger om een origineel cadeau te vinden waar de ontvanger ook daadwerkelijk blij mee is”, aldus Bianca Boelema- Noordhuizen, oprichter van Giftique. “Uit een zorgvuldig samengesteld assortiment helpen we de klant op een eenvoudige manier een selectie te maken. Door de ontvanger vervolgens een speciaal samengesteld cadeauboekje te geven voegen we een persoonlijk element toe, en bieden we de ontvanger de flexibiliteit om zelf een cadeau te kiezen.”

Hoe werkt het?

Hoe het werkt is eigenlijk vrij simpel. Je geeft op de Giftique site doormiddel van een aantal steekwoorden aan voor wie je een cadeau zoekt, voor welke gelegenheid het cadeau is en je budget. Op basis hiervan geeft Giftique een selectie aan bijzondere cadeaus waaruit de gever er 12 kan kiezen. De selectie wordt samengevoegd en gepresenteerd in een mooi persoonlijk boekje en als cadeau gegeven aan de ontvanger. Die kan vervolgens met een unieke code inloggen op de website en uit deze selectie zelf een cadeau kiezen. De huidige prijscategorieën zijn €50, €75 en €100, maar zullen op korte termijn worden uitgebreid.

Ik vind dit echt een onwijs leuk concept. Giftique is net even anders dan alle cadeaubonnen omdat de gever van te voren al nadenkt over welke cadeaus bij de ontvanger passen. Het is makkelijk en snel en de cadeaus waar de ontvanger uit kan kiezen zijn met veel aandacht gemaakt en niet verkrijgbaar in of bij de grote retail-ketens wat je cadeau dus ook nog is uniek maakt!

Voor meer informatie kijk op de website van Giftique.

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 reacties

    Scroll Up