Choose to Shine

Food/ Places

Restaurant Picasso – Den Bosch

Wanneer mensen mij vragen waar je lekker kunt eten in Den Bosch is Picasso het eerste restaurant wat ik altijd noem. Lekker lunchen of dineren voor een goede prijs in een leuk en gezellig restaurant. Ja wat mij betreft moet je dan echt bij Picasso zijn!

Picasso is een kleurrijk mediterraan restaurant in de binnenstad van Den Bosch. De menukaart is een bont palet van Zuid-Europese gerechten van mediterrane specialiteiten tot en met tapas en pasta’s, bij Picasso hebben ze het op de kaart staan! De menukaart is zeer veelzijdig en gebaseerd op de smaakvolle mediterrane keuken. Dit resulteert in een zeer veelzijdige kaart.

Restaurant Picasso zit aan de Kerkstraat en als je voor het pand staat lijkt het een klein restaurantje en misschien niet zo groot maar eenmaal binnen is het dat zeker wel. Je komt binnen in een lange hal en wanneer je deze uitloopt kom je in de grote serre van het restaurant. Daarachter is mijn favoriete plek om te zitten namelijk de grote tuin achter het restaurant. Je kunt eigenlijk altijd in de tuin zitten omdat deze geheel overkapt is en er genoeg terrasverwarmers aanwezig zijn die ervoor zorgen dat de temperatuur er altijd aangenaam is.

Van 11:30 tot 15:30 worden de lunchgerechten geserveerd. Op de lunchkaart staan diverse warme en kouden gerechten van salades, soepen, luxe broodjes tot hoofdgerechten. Genoeg keuze en ook de porties zijn ruim voldoende. Het luxe broodje met carpaccio is al jΓ‘ren mijn favoriet samen met het trio van brood (zie foto).

Bij het diner heb je keuze uit allerlei mogelijkheden. Zo kun je zelf voor €32,- een driegangenmenu samenstellen met daarbij keuze uit alle voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten of koffie/thee met likeur. Je kunt ook kiezen voor een voorgerechtenmenu waarbij je kunt kiezen uit twee voorgerechten en twee desserts voor €25,-. Daarnaast zijn alle gerechten ook afzonderlijk te bestellen.

Het concept van de nagerechten is ook erg leuk bij een driegangen- of voorgerechtmenu heb je namelijk keuze uit twee nagerechten. En als je ergens de chocolade mousse moet proeven dan is dat zeker bij Picasso.

Dus mocht je een dagje Den Bosch in de planning hebben (en heb je dat niet dan moet je dat zeker plannen –> aanrader!) ga dan zeker langs voor een lekker lunch of diner bij Restaurant Picasso!

Restaurant Picasso
Kerkstraat 49, Den Bosch
(073) 614 16 47
Maandag geopend vanaf 16:00
Dinsdag t/m Zondag geopend vanaf 11:30

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 reacties

    Scroll Up