Choose to Shine

Beauty/ Skincare

THE BODY SHOP MEDITERRANEAN ALMOND MILK WITH OATS INSTANT SOOTHING MASK

 

Ondanks dat we nog mogen genieten van een aantal hele mooie dagen staat het koude herfstweer ook weer op ons te wachten. Met zulke temperaturen voor de boeg kan je huid wel wat extra’s gebruiken, zeker wanneer je huid ook nog is gevoelig is. Het nieuwe Instant Soothing Mask van The Body Shop is 100% vegan en verrijkt met haver uit Engeland, dat de huid mild exfolieert, verzachtende biologische Community-Trade amandelmelk uit Spanje en rustgevende biologische Community Trade-aloë vera uit Mexico.

Daar zit wat in

Het nieuwe Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask bevat biologische Community Trade-amandelmelk uit Alicante in Spanje en is afkomstig van de organisatie Mañan. The Body Shop werkt met Mañan sinds 2016. Deze organisatie biedt financiële stabiliteit aan de lokale boeren en maakt gebruik van landbouwtechnieken die een minimale impact op het milieu hebben. Ze maken gebruik van de gebroken amandeldoppen die niet verkocht worden voor consumptiedoeleinden en ze maken hun eigen compost met amandeldoppen om zo verspilling te verminderen.
De hoofdingrediënten van het nieuwe Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask zijn tevens Community Trade. Aloë vera is afkomstig uit Mexico en de sheaboter is afkomstig uit Ghana.

Wat vind ik?

Het masker is vrij dun van textuur en mocht ik niet beter weten dan zou ik het bijna opeten. Het ruikt super lekker en lichtjes naar amandel. Aanbrengen is een koud kunstje. Nu is het aanbrengen van een gezichtsmasker vaak geen rocket science, de werking daar draait het om! Ik laat het masker 10 minuutjes inwerken en spoel het daarna met draaiende bewegingen van mijn gezicht.

Resultaat na het afspoelen is een superschone en geëxfoliëerde huid. Ik denk, of nouja weet eigenlijk wel zeker, dat mijn huid deze herfst en winter enorm blij gaat zijn wanneer ik dit masker gebruik #aanrader!

 

THE BODY SHOP

MEDITERRANEAN ALMOND MILK WITH OATS INSTANT SOOTHING MASK

€20,-

VERKRIJGBAAR IN DE BODY SHOP WINKELS EN ONLINE

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 reacties

    Scroll Up