Choose to Shine

Skincare

The Body Shop Wild Argan Oil Bubbling Bath

Als het badproducten betreft ben ik zeer trouw aan de bubblebars van Lush. Heel veel schuim en lekkere geuren, nee er was geen product dat de bubblebars kon overtreffen. Tot ik onlangs deze Wild Argan Oil Bubble Bath van The Body Shop kocht. Zou dit product dan toch mijn trouwe Lush vriendjes overtreffen?

Nog niet zo heel lang geleden bracht de Body Shop hun Wild Argan Oil lijn uit en al vanaf de eerste keer dat ik de producten uit deze lijn geroken had was ik een fan. Inmiddels kun je wel stellen dat ik lichtelijk verslaafd ben aan de Wild Argan producten. Mijn verslaving begon met de lippenbalsem waarna de shower gel, scrub en nu dus dit badschuim volgden.

Je koopt het luxueuze badschuim in deze mooie smalle fles (+1 voor de verpakking wat mij betreft). Op de voorkant van de fles staat dat het badschuim Community Fair Traide argan olie uit Marokko bevat. Een hele mond vol, dit is wat de Body Shop daar zelf over zegt: ”Onze Community Fair Trade- arganolie komt uit Marokko. De arganolie wordt voorzichtig met de hand geperst van de beste argannoten, met de hand geplukt door Berbervrouwen in zuidwest Marokko. Onze handel met de Targanine co-operaties biedt vrouwen in plattelandsdorpen de mogelijkheid een inkomen te hebben zonder hiervoor hun lokale gemeenschappen te hoeven verlaten.” Nog een dikke plus van deze lijn dus. Maar goed terug naar de fles badschuim.

De geur van de Argan Oil Bubbling Bath is vrij lastig te omschrijven. Een warme, nootachtige maar toch ook zoet door de honing die erin verwerkt is. (dit is het beste wat ik van de geur kan maken, maar ik denk dat je het beste even zelf kunt gaan ruiken in de winkel.)
Het badschuim heeft een beetje een oranje/bruine kleur en doet me een beetje denken aan vloeibare karamel. De gebruiksaanwijzing is simpel: giet een beetje Wild Argan Oil Bubbling Bath in het stromende water en roer het goed door om het te laten wegsmelten en bubbels te laten ontstaan. En bubbels, die ontstaan er zeker!

Zoals je al leest ben ik groot fan van dit product en mijn Lush badproducten hebben er een grote concurrent bij gekregen. De geur, de bubbels en de verpakking, alles aan dit product is top. Ik ben groot fan en verwacht dat dit product nog zeker wel een tijd tot mijn favorieten zal behoren.

De fles Wild Argan Oil Bubbling Bath bevat 250 ml en als ik kijk hoeveel product ik per keer gebruik denk ik dat je makkelijk een keer of 5/6 mee kunt doen. Voor een fles van 250 ml betaal je €12,00. Je koopt dit, en alle andere producten uit de Wild Argan Oil lijn, in de winkels van de Body Shop en in hun online shop.

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 reactie

  • Reply
    Dianne
    27/02/2015 at 2:25 pm

    Ik heb zoiets in een pot Vd body shop denk dat dit toch net wat makkelijker werkt! Wel een heerlijk spulletje hoor

Scroll Up