Choose to Shine

Beauty/ Skincare

THE BODY SHOP THE FINEST FACIAL MASK DUO

 

Een masker duo om mee te duo masken. Klinkt moeilijk maar is super easy! 2 maskers om je huid lekker mee te reinigen en te hydrateren!

Alle 6 Expert Facial Masks van The Body Shop zijn toppers en al vanaf het moment dat ze uitkwamen regelrechte bestsellers! Deze maskers zijn eenvoudig in gebruik, intens reinigend en verzorgend waardoor ze zorgen voor een gehydrateerde huid. Daarnaast is deze lijn met maskers 100% vegetarisch (een aantal maskers is zelfs 100% veganistisch!) en bestaan volledig uit natuurlijke producten geïnspireerd op beautyrituelen van over de hele wereld. The Body Shop heeft voor deze maskers de beste ingrediënten geselecteerd, deze geperst en gemengd tot de lekkerste texturen. Dit alles om je huid een boost te geven en ervoor te zorgen dat deze er super gezond uitziet.

Het allerleukste aan deze lijn met maskers is dat je er meerdere kunt combineren tijdens een maskerbeurt (-> me time momentje). Het Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask en het British Rose Fresh Plumping Mask zijn hiervoor echt uitermate geschikt. Doordat het Himalayan Charcoal Masker intensief reinigt en het British Rose Mask de huid goed hydrateert kun je de verschillende zones van jouw huid het masker geven dat het op dat moment nodig heeft.

Voor een super intensieve reiniging gebruik je het Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask. Een hele mond vol maar het komt neer op een detox voor je huid in een potje. Dit 100% veganistische kleimasker is geïnspireerd door oude Ayurvedische tradities en gemaakt van bamboehoutskool, groene theebladeren en biologische tea tree-olie.

Omdat dit een reinigend kleimasker is kies ik er zelf voor om deze op mijn kin en neus aan te brengen, hallo probleemzones! Na het aanbrengen tintelt het masker een beetje en ik merk dat het altijd vrij snel opdroogt. Wanneer ik het masker na 10 minuutjes verwijder doe ik dit in ronddraaiende bewegingen. In het masker zitten namelijk groene theeblaadjes en deze scrubben je huid waardoor je de dode huidcellen meteen verwijderd.

Een masker om je huid te voeden en te laten stralen. Wanneer je het dekseltje van de pot van het British Rose Fresh Plumping Mask haalt dan weet je meteen; dit gaat wél over rozen. Geen zware rozengeur maar een lekker frisse rozengeur komt je meteen tegemoet. Wederom 100% veganistisch en deze variant is een verkoelend gelmasker. Geïnspireerd door oude Europese badrituelen en gemaakt van echte rozenblaadjes, rozenbottelolie en Community Trade Aloë Vera.

Handgeplukte rozenblaadjes in een lekker, verkoelend gelmasker. Een masker wat je huid altijd kan gebruiken, en jijzelf ook vanwege de heerlijke geur. Wanneer je het Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask op de vettere, onzuivere delen van je huid aanbrengt kun je deze British Rose variant perfect op de overige delen aanbrengen om je huid lekker te voeden. Een ideaal duo om je huid een echte oppepper te geven!

 

THE BODY SHOP
HIMALAYAN CHARCOAL PURIFYING GLOW MASK & BRITISH ROSE FRESH PLUMPING MASK
€20,- PER STUK
VERKRIJGBAAR BIJ ALLE THE BODY SHOP FILIALEN EN ONLINE VIA THEBODYSHOP.NL

 

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 reactie

  • Reply
    Nicole
    15/09/2018 at 3:02 pm

    Deze maskertjes lijken me zo super fijn he! Ik wil zo graag de british rose een keer proberen, die lijkt me super fijn.

Scroll Up