Choose to Shine

Skincare

The Body Shop Aloe Calming Toner

Na het lezen van het Huidboek van Jetske Ultee probeer ik mijn huid op een zo mild mogelijke wijze te reinigen. Daarbij horen producten zonder parfum, kleurstoffen, alcohol en andere irriterende stoffen. Een van de producten die Jetske aanraadt in haar boek is de Aloe Calming Toner van The Body Shop.

bodyshopaloecalming photo aloebodyshop_zps9a8c6639.jpg

De Aloe Calming toner is kalmerend voor de huid en verwijderd de laatste restjes makeup en andere viezigheid. De toner zorgt er ook voor dat je dag/nachtcrème beter opgenomen wordt en hydrateert je huid. Op de ingrediëntenlijst van deze toner vinden we de volgende ingrediënten:

Aqua (water), Aloe barbadensis (aloë-veragel), Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Sorbitol, Glycerin (glycerine).

Helemaal Jetske Ultee proof want geen parfum, kleurstoffen en alcohol! Waar andere toners met alcohol mijn huid altijd ontzettend trekkerig maken maakt deze mijn huid juist lekker zacht. Ikzelf gebruik deze toner voor het aanbrengen van mijn dagcrème en ’s avonds na het reinigen van mijn gezicht.

bodyshopaloecalming photo aloebodyshop2_zpscd0a0603.jpg

Mocht je opzoek zijn naar een hele fijne, milde toner is dit zeker een aanrader! De toner kost €10,00 en is te koop bij de winkels van The body shop en in de webshop.

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 reacties

    Scroll Up