Choose to Shine

Beauty/ Skincare

SHARON TEST: K-BEAUTY #1 OOPS SODA BUBBLE MASK AQUA FRUIT

Ik vind Aziatische beautyproducten echt fascinerend. In deze landen loopt men vaak ver voor op het gebied van skincare en dit maakt dat je er de leukste producten kunt scoren. Nu ben ik zelf nog nooit in een Aziatisch land geweest en heb helaas ook nog geen tripje op de planning staan maar tot die tijd kun je gewoon op het internet terecht voor de mooiste Aziatische skincare producten. Vandaag in de test een soda bubble sheet mask.

De woorden ‘bubble’ en ‘aqua fruit’ waren eigen hetgeen dat mij het meest aantrok bij dit masker. Ik heb eigenlijk een beetje een haat/liefde verhouding met de populaire sheetmasks. Ik merk dat de meeste varianten geen wonderen verrichten voor mijn huid, oke ze maken je huid lekker zacht maar spectaculaire wonderen heb ik eigenlijk nog nooit meegemaakt. Ik was daarom dus erg benieuwd naar het fenomeen bubble sheetmask.

In tegenstelling tot een gewoon masker, bevat dit masker koolzuurhoudende water deeltjes die in bubbels veranderen zodra het masker in aanraking komt met je huid. Dit bruisende effect reinigt je poriën en dankzij de formule met granaatappel en perzik-extracten wordt je huid gehydrateerd zonder dat deze vet aan zal voelen.

Ik maakte de verpakking van het masker open en een perzik-snoepjes-geur kwam me meteen tegemoet. Niks niet chemisch maar gewoon hartstikke lekker. Toen ik het sheetmasker uit de verpakking haalde was ik enigszins verbaasd. Waar de meeste sheetmasks namelijk je gehele gezicht bedekken is dit masker alleen voor je neus, wangen en kin zone. Dit had ik natuurlijk ook op de verpakking kunnen zien op het plaatje maar hey, zo kom je nog eens voor een verrassing te staan. Het aanbrengen van het masker ging, door dit formaat, een stuk makkelijker dan bij de andere sheet-varianten. Na het aanbrengen begint het masker meteen te tintelen en na een paar minuten dus ook daadwerkelijk te bruisen. Na een minuut of 10 had ik een schuimbaard waar de kerstman jaloers op zal zijn! Na de voorgeschreven 20 minuten haalde ik het (schuim) masker van mijn gezicht. Resultaat was een zacht en gehydrateerd huidje al moet ik toegeven dat de vloeistof waarmee dit masker doordrenkt is wel zorgt voor een vrij plakkerig eindresultaat. Of dit masker een reinigend wonder is durf ik niet met zekerheid te zeggen mijn *kuch*hormoonstelsel*kuch* zorgt momenteel voor een onrustige huid waar eigenlijk weinig tegenop kan.

YAY OR NAY —> YAY! 

Ondanks een plakkerige huid als eindresultaat zijn de geur en het bruisende effect van dit masker wel twee dikke pluspunten die ervoor zorgen dat ik dit masker gerust nog een keertje zou kopen!

 

Berrisom – Oops Soda Bubble Mask Aqua Fruit

€3,95

Te koop bij Little Wonderland

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties

 • Reply
  Nicole
  05/09/2018 at 4:57 pm

  Het lijkt me best een leuk maskertje. Vooral om een keertje te proberen voor de ervaring.

  • Reply
   Sharon
   05/09/2018 at 9:56 pm

   Moet je echt doen! Het bruisende effect is echt super grappig :)

Scroll Up