Choose to Shine

Skincare

L’OCCITANE SHEA CLEANSING OIL + GENTLE TONER

Ik heb het al vaker gezegd maar doe het gewoon nog een keer: make-up gebruiken is onwijs leuk maar vergeet het verwijderen van make-up nooit. In de eerste plaats omdat het gewoon smerig is om met een laag make-up op te gaan slapen, maar je huid gaat zich ’s nachts vernieuwen en die laag make-up helpt je huid hier absoluut niet mee. Verwijderen dus, die make-up.

Nu ben ik groot fan van het twee stappen reinigen wat betekend dat je je make-up verwijderd met een olie om vervolgens je huid nog een keer te reinigen met een facewash en hierna het reinigingsproces af te sluiten met een toner. Wanneer je denkt dat een reinigingsolie gewoon een olie is heb je het mis. Er zit namelijk wel degelijk verschil tussen de ene cleansing oil of de andere. Mijn liefde voor shea en nieuwsgierigheid naar een andere reinigingsolie brachten me bij dit duo van l’Occitane. Trouwens niet alleen deze twee punten, ook het feit dat deze producten in een pompflacon zitten en dat gewoon kneiter handig is.

Reinigingsolie dus, klinkt lastig maar is het absoluut niet. Inmasseren op een droge huid, beetje water toevoegen en opnieuw inmasseren, afspoelen en klaar is kees. Waar je een goede reinigingsolie aan kunt herkennen: is na gebruik alle make-up van je gezicht verwijderd?  Kunnen we bij deze l’Occitane cleansing oil spreken van een goede reinigingsolie, Sharon? Ja dat kun je gerust zeggen ja. Na gebruik is alle make-up (inclusief oog make-up) verwijderd en mijn huid voelt zacht aan zonder dat er nog een olielaag op mijn huid ligt.

Omdat ik reinig middels twee stappen gebruik ik na de olie nog een facewash om mijn gezicht te wassen en hierna sluit ik mijn reinigingsroutine af met de l’Occitane Gentle Toner. Ik pomp een beetje op een watje, haal deze over mijn gezicht en voilà. Ook hier geen trekkerig effect na gebruik wat bij sommige toners nog weleens het geval kan zijn. Naast de werking scoren deze cleansing oil en toner bij mij vooral hoog vanwege de handige verpakking en de goddelijke geur van beide producten.

 

L’OCCITANE SHEA CLEANSING OIL // GENTLE TONER
€19 // €17
VERKRIJGBAAR OP DE L’OCCITANE WEBSITE OF ANDERE L’OCCITANE VERKOOPPUNTEN ZOALS PARFUMERIE IN GEUREN EN KLEUREN

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 reacties

    Scroll Up