Choose to Shine

Beauty/ Skincare

KRUIDVAT VEGAN NATURES SKINCARE

We houden ons allemaal steeds meer bezig met een bewuste levensstijl en kiezen hierbij steeds vaker voor plantaardige producten oftewel, vegan. Kruidvat speelt hierop in met de Kruidvat Natures gezichtsverzorging.

Deze Kruidvat Natures lijn bestaat uit producten die met respect voor de natuur zijn ontwikkeld en daarnaast ook volledig vegan zijn want bij een bewuste levensstijl hoort ook een beautyroutine die hierop aansluit.  De combinatie van plantaardige en biologische ingrediënten die deze producten bevatten is perfect afgestemd op de huid. Een bewuste keuze voor jezelf en het milieu. In deze collectie worden bio-ingrediënten gebruikt en geen kunstmatige kleur- en geurstoffen of conserveringsmiddelen. Het keurmerk NATRUE geeft aan dat de natuur het uitgangspunt is geweest bij de ontwikkeling van de producten. Ook bij de verpakking is zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu. Daarnaast zijn de gebruikte geuren herkenbare natuurlijke bronnen. Kwalitatief én aantrekkelijk.

Als er iets is wat ik geen enkele avond vergeet is dat het reinigen van mijn gezicht. Ik kies hierbij eigenlijk altijd voor een double cleanse methode (een combinatie van een olie reiniger en daarna een facewash) en dus al heel wat jaren niet meer voor reinigingsdoekjes, hoe makkelijk ze ook zijn. Toch wilde ik deze variant graag testen en ik vond een uitstekende manier om ze te gebruiken in combinatie met mijn double cleanse methode. Ik gebruik de doekjes namelijk als een soort eerste stap om globaal de meeste make-up alvast te verwijderen. Voor mijn ogen gebruik ik dan hiervoor de twee-fase eye make-up remover.

De facial cleansing wipes ruiken naar mijn mening een beetje naar schoonmaakmiddel, een beetje gek maar niks mis mee want zonder kunstmatige geurstoffen. Ik weet van vroeger, lees aan het begin van mijn make-up carrière toen ik mijn gezicht alleen nog reinigde met dit soort doekjes, dat ik de wat nattere varianten het fijnst vond. Deze doekjes zijn vrij droog, waar natuurlijk niets mis mee is, maar ik merk dat ze vooral de bovenste laag make-up goed verwijderen. Voor een echt goede, grondige reiniging gaat mijn voorkeur toch nog steeds uit naar een fijne facewash of een micellair water, maar hey, laat die laatste nou ook in deze lijn zitten!

Over de Eye make-up remover niets dan lof. Haalt mijn oog make-up goed weg, is zuinig in gebruik en ondanks dat het een twee fase reiniger is met olie (goed schudden voor gebruik!) laat ‘ie geen vette waas achter op mijn ogen. Het flesje heeft ook een fijn formaatje, niet dat dat voor het product iets uitmaakt, maar wel fijn om mee te nemen in je toilettas.

In mijn keuze voor dag/nachtcrème ben ik echt kieskeurig. Een crème die plakt is echt mijn ergste nachtmerrie, laat staan een crème die je huid juist droger/vet maakt of in het ergste geval zelfs voor puistjes zorgt. Tja het is niet makkelijk en ik vind het daarom altijd een beetje spannend om zomaar een nieuwe variant uit te testen maar, zonder grappen, deze is echt fijn. Doordat de crème voor een gevoelige huid is, is ‘ie sowieso heel mild qua ingrediënten maar dat zijn natuurlijk alle producten uit deze lijn. Goed voedend, weinig tot geen geur en trekt snel in. Een crème in een tube krijgt van mij sowieso een bonuspunt want je hoeft niet met je vingers door een pot te roeren (oké ik gebruik altijd braaf een spatel bij potjes maar dan toch) en dat allemaal voor €3,99, ja je leest het goed drie euro negenennegentig!! Bye bye dag/nachtcrèmes van 70 piek!

Tja, ik voel me soms echt een soort Kruidvat hooligan. Oké, de winkels lijken dan soms net jungles, waar je je een pad moet banen tussen stapels speelgoed en karren vol nieuwe producten maar dat laatste is nou net waar ik dus zo’n fan van ben. De nieuwe producten die het Kruidvat-huismerk de laatste tijd uitbrengt zijn echt steengoed. Vooral hun skincare heeft mij echt versteld doen staan! Gaat dat dus vooral zien (en kopen!), deze Kruidvat Natures lijn. Naast deze 3 items bevat de lijn onder andere nog een aantal anti age producten en ook een sensitive micellar water.

 

KRUIDVAT NATURES SKINCARE
PRIJZEN VARIËREND TUSSEN €1,79 EN €3,99
VERKRIJGBAAR IN DE FILIALEN VAN KRUIDVAT EN ONLINE VIA KRUIDVAT.NL

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties

 • Reply
  Dianne
  28/08/2018 at 11:05 am

  WoW benieuwd naar de olie haalt hij ook waterproof mascara weg?

  • Reply
   Sharon
   28/08/2018 at 9:33 pm

   yes 😍!

Scroll Up