Choose to Shine

Beauty/ Skincare

KRUIDVAT CATCH & SHINE KONJAC SPONGE

De Catch & Shine collectie van Kruidvat heeft weer een hele leuke limited edition, namelijk 3 konjac sponsjes. Kon-watte? Konjac is een van nature hydraterende plantenvezel die onzuiverheden en overtallig talg in de huid tegengaat. Ideaal dus om te gebruiken als gezichts- en bodyspons!

Ik moet toegeven dat ik de eerste keer toen ik een konjac spons gebruikte eventjes mijn draai moest vinden want hoe gebruik je nu zo’n spons? Nu je dit leest denk je waarschijnlijk, wat kan daar nou moelijk aan zijn? Maar in tegenstelling tot de puff-sponzen, is het gebruik van een konjac variant toch net even een tikkie anders maar als je het kunstje doorhebt is het eigenlijk peanuts. Wanneer je een konjac sponge koopt ontvang je namelijk een harde droge spons. Voor gebruik maak je de spons nat in lauwwarm water en knijp je het overtollige water er voorzichtig uit. Vervolgens reinig je je huid met de spons door ronddraaiende bewegingen te maken. Je kunt ervoor kiezen om de spons in combinatie met een reinigingsproduct te gebruiken maar zonder reinigen deze leuke sponsjes je huid ook al hartstikke goed.

Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk plezier kunt hebben van de konjac spons is het belangrijk om het sponsje na gebruik goed af te spoelen, voorzichtig het overtollige water eruit te knijpen en de spons hierna te laten drogen op een koele en droge plek. Omdat de konjac spons een 100% natuurlijk product is, kun je deze circa 2 maanden gebruiken.

Kruidvat heeft in de Catch & Shine collectie 3 varianten van de Konjac spons. Namelijk de Natural versie (geschikt voor alle huidtypes), Roze klei (voor de gevoelige huid) en de Charcoal variant (ook voor de gevoelige huid). Natural of met de toevoeging van roze klei of charcoal. Alle drie de sponzen zijn super geschikt voor het reinigen van jouw huid en na gebruik heb je zeker een super zachte, schone huid!

Ook benieuwd naar het effect van een spons van plantenvezels op jouw huid? Ga dan snel naar het Kruidvat filiaal bij jou in de buurt! De sponzen uit de Catch & Shine collectie zijn namelijk limited edition dus op=op!

 

KRUIDVAT CATCH & SHINE KONJAC SPONGE

€2,49 PER STUK

VERKRIJGBAAR BIJ KRUIDVAT

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 reacties

 • Reply
  Dianne
  26/09/2018 at 4:24 pm

  Grappig te lezen ken dit helemaal niet!

 • Reply
  Jessica J.
  27/09/2018 at 8:08 am

  Ik gebruik een sponsje van The Konjac Sponge Company, maar enkel op momenten waarop ik niet met een reiniger in de weer wil gaan, bijvoorbeeld wanneer ik me ’s ochtends moet haasten. De Charcoal-variant van deze zegt me wel wat. Ik ben de laatste tijd namelijk fan van Charcoal-producten. :-)

  • Reply
   Sharon
   29/09/2018 at 9:41 am

   Oeh de varianten van The Konjac Sponge Company ken ik nog niet, ga ik zeker is bekijken!

Scroll Up