Choose to Shine

Beauty/ Skincare

Hema Supernatural skincare

Ik ben groot fan van Hema. Hun producten zijn altijd leuk, vrolijk en weten mij daardoor altijd blij te maken. Hun skincare liet ik eigenlijk lang links liggen maar sinds deze producten een tijdje geleden vernieuwd zijn ben ik ook steeds vaker bij dit schap te vinden.

Omdat het onmogelijk is om alle Hema skincare producten in één keer uit te testen en omdat ik mijn huid niet compleet wil gek maken, heb ik allereerst de producten van de nieuwe Supernatural lijn gekocht.

Deze nieuwe natuurlijke skincare-lijn bestaat uit een cleansing lotion, dagcrème en een nachtcrème. De producten zijn gemaakt met 95% natuurlijke ingrediënten van natuurlijke oorsprong en biologische broccolizaadolie. Daarnaast bevatten de producten natuurlijk parfum en geen kleurstoffen. De toegevoegde Hyactive™ is een gehydrolyseerd hyaluronzuur dat de huid in de diepere lagen hydrateert en daarmee huidveroudering helpt tegengaan. Het ingrediënt Aquaxyl™ heeft een vochtvasthoudend en herstructurerend effect op de huid. Mooie bijkomstigheid is dat deze lijn vegan en dermatologisch getest is en geschikt is voor alle huidtypen.

Conclusie na een tijdje testen is dat deze nieuwe lijn een mooie toevoeging is aan het Hema skincare assortiment. De crèmes zijn fijn in gebruik, trekken snel in en hebben een unieke geur (is het nou ananas of banaan wat ik ruik?). Er kleeft voor mij persoonlijk wel één grote maar aan. Zowel de dag,- als de nachtcrème bevatten een vrij hoge concentratie Alcohol Denat. Mijn huid kan dit ingrediënt nooit waarderen en ik kon na een tijdje testen dus ook al meteen merken dat deze crèmes en mijn huid geen match waren.

Ook de cleansing lotion is fijn en makkelijk in gebruik en doet wat ‘ie moet doen. Ook hier weer een hoge concentratie Alcohol Denat al heeft mijn huid er bij dit product minder moeite mee.

De combinatie van de beide crèmes en de cleansing lotion, waarbij ik met name denk dat de crèmes de boosdoener waren, zorgde voor een error bij mijn huid. Waar ik al tijden geen producten met Alcohol Denat gebruik bevatten alle producten uit deze lijn een vrij hoge concentratie van dit ingrediënt met een trekkende huid voor mij tot gevolg. Jammer, maar dit zorgt ervoor dat ik de crèmes aan de kant geschoven heb en deze ook niet opnieuw ga kopen.

Ondanks deze mismatch qua ingrediënten vind ik deze lijn zeker een leuke toevoeging van Hema. Merken die natuurlijke toevoegingen in hun producten stoppen krijgen van mij sowieso een dikke plus. Mocht Hema de ingrediënten van deze productlijn herzien en de Alcohol Denat skippen dan krijgt deze lijn bij mij zeker een herkansing.

Hema Supernatural

Cleansing Lotion – €5,-

Dagcrème/nachtcrème – €7,- per stuk

Verkrijgbaar bij de Hema filialen en online via hema.nl

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 reacties

    Scroll Up