Choose to Shine

Beauty/ Make-up

URBAN DECAY BORN TO RUN PALETTE

Bij sommige make-up producten is het liefde op het eerste gezicht en dan heb je het product nog niet eens getest en dus nog geen weet van de kwaliteit. Dat had ik met dit Urban Decay Palette. Oké, ik geef toe dat dit grotendeels aan de verpakking ligt maar hey, die oogschaduwkleuren mogen er ook zeker zijn! Is de binnenkant net zo nice als de buitenkant? Ik laat het je zien :)!

Ik viel dus als een blok voor de verpakking (en oogschaduwkleuren) van dit palette maar ik las ook genoeg verhalen van mensen die de uitstraling van dit palette dus ver-schrik-kelijk vonden. Tja kwestie van smaak natuurlijk. De aanwezigheid van een flink aantal bruin/koper oogschaduws met glitter zorgde voor een extra + op de wishlist. Toen ik dit palette bij Sephora in Frankrijk zag liggen kon ik niet anders dan het meenemen naar huis. Dubbel zo leuk natuurlijk dat de buitenkant van het palette je al doet denken aan een vakantie door alle mooie foto’s van verschillende locaties en dubbel zo leuk dus dat ik dit palette tijdens mijn vakantie kocht en wanneer ik het nu zie dus een extra vakantie gevoel krijg.

 Wanneer het tijd is om je spullen te pakken en op pad te gaan, neem je het liefst niet teveel spullen mee. Het Born To Run palette is hierbij ideaal. Het is een all-in-one oogschaduwpalette met alle kleuren die je nodig hebt voor het creëren van een neutrale look, tot het spelen met kleur, het maakt niet uit waar je naartoe gaat! Met 21 tinten kun je iedere mogelijke ooglook maken. Wanneer je vaak meerdere paletten gebruikt om tot jouw ultieme oogschaduwlook te komen is dit Born To Run palette echt iets voor jou! Een enorm groot pluspunt aan dit palette is de onwijs grote spiegel in de ‘deksel’ van dit palette. Zo kun je overal en altijd een mooie ooglook maken. Alle oogschaduws kunnen zowel droog als nat gebruikt worden maar wanneer ik je vertel dat bovenstaande swatches gemaakt zijn door simpelweg 1x over de kleur te vegen is het nat gebruiken niet eens echt nodig voor extra pigment.

De kleuren Breakaway en Weekender voor een neutral look, kleur Baja met Accelerate voor een sunset smokey eyelook. De mogelijkheden zijn eindeloos met dit palette! Ik kan niet wachten tot het echt herfst gaat worden (sorry voor de zomer-fans!) zodat ik vaker voor een donkerdere ooglook kan gaan. De combinatie van de koper/bruine kleuren uit dit palette met de groene tinten, i love it <3! En ach, wat voor herfstig weer ons ook te wachten staat, één aanblik op dit palette en het is meteen weer even zomer.

URBAN DECAY BORN TO RUN PALETTE

€51,00

ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ ICI PARIS XL

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 reacties

 • Reply
  Nicole
  19/09/2018 at 12:32 pm

  Dit is echt zo een super gaaf palette. Hoe vaker ik hem voorbij zie komen, hoe meer ik hem zelf ook wil uitproberen. De swatches zien er zo goed uit en ik vind de kleuren die erin zitten ook heel erg tof!

  • Reply
   Sharon
   25/09/2018 at 7:08 pm

   Jaaa het is zo’n mooi palette :)!

 • Reply
  Mariska
  24/09/2018 at 9:14 am

  Prachtig palette, zowel de uitstraling als de kleuren en pigmentatie.

  • Reply
   Sharon
   25/09/2018 at 7:08 pm

   Je kunt er zoveel verschillende looks mee maken, echt een toppertje <3!

Scroll Up