Choose to Shine

Beauty/ Make-up

SEPHORA ROUGE À LÈVRES #LIPSTORIES: 25 FIRST CLASS & 35 TAKE A BITE

Het concept van deze Sephora #lipstories lipsticks is geweldig. De kleur van de lipstick komt overeen met een klein detail in de foto aan de buitenkant van de huls. Mijn oog werd in de Franse Sephora dan ook meteen getrokken door het schap met de foto-verpakkingen. Het duurde niet lang voor het kwartje viel en ik deze verpakking + lipstick kleur combi doorhad en eigenlijk had ik hierdoor het liefst alle kleuren mee naar huis genomen.

Nu is het een beetje gek om in 1x 30 lipsticks te kopen waarvan je weet dat je het merendeel van de kleuren niet gaat dragen (want blauw of paars), dus koos ik heel verrassend voor 2 roodtinten. Kleur 35 Take A Bite heeft glazed appels op de verpakking waarbij de lipstick dus ook de kleur van deze glazed appels heeft en bij 25 First Class staat op de verpakking de binnenkant van een vliegtuig waarvan de kleur van de hoofdsteuntjes dus de kleur is van de lippenstift.

Niet alleen de verpakking van deze lipstick is bijzonder, ook de textuur van de lipstick zelf. De lipstick lijkt namelijk een beetje op een spons met een fijne textuur, een beetje mousse-achtig. Ik had dit zelf nog nooit gezien en vond het fascinerend maar goed, de verpakking en textuur mogen dan bijzonder zijn, hoe is dat met de lipstick zelf?

Beide kleuren geven onwijs, maar dan ook echt onwijs, veel kleur af. Bovenstaande swatches zijn gemaakt door 1x met de lipstick over de huid te gaan. Ook mijn lippen hoefde ik maar 1x te stiften en de lipstick zat meteen goed. De lipstick is mat maar droogt totaal niet uit en je voelt hem ook echt totaal niet zitten. Voor budget lipsticks als deze was ik ook onwijs verbaasd dat, toen ik water dronk uit een glas, ik hierna geen lipstick afdruk zag staan op mijn glas. Dit is bij de meeste lipstick varianten namelijk wel het geval, hoe mat ze ook zijn.

Hoewel de kleuren op de foto’s misschien wat dicht bij elkaar liggen neigt First Class qua kleur in het echt net iets meer naar het oranje en is Take A Bite meer rood van kleur. Voor mij kleuren die perfect iedere dag draagbaar zijn maar ik snap dat niet iedereen het aandurft om voor een knalrode kleur te gaan. Gelukkig bestaat de collectie #Lipstories lipsticks uit een flink aantal kleuren waaronder een flink aantal nude/bruintinten.

Eén klein nadeeltje dan: Sephora winkels hebben wij helaas niet in Nederland waardoor je deze lipsticks voor nu alleen real-life in het buitenland kunt testen en kopen (in Frankrijk bijvoorbeeld).

SEPHORA ROUGE À LÈVRES #LIPSTORIES

€8,99 PER STUK

VERKRIJGBAAR BIJ SEPHORA WINKELS EN ONLINE VIA SEPHORA.COM

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 reacties

 • Reply
  Nicole
  26/09/2018 at 1:50 pm

  Wauw wat een gave, lekkere felle kleuren! Tof zeg.

 • Reply
  Dianne
  26/09/2018 at 6:21 pm

  Mooie kleuren zeg! Echt jou!

 • Reply
  Mariska
  26/09/2018 at 9:25 pm

  Take a Bite vind ik wel een hele mooie kleur.

  • Reply
   Sharon
   29/09/2018 at 9:41 am

   Jaaaa het is echt een fantastische kleur!

 • Reply
  Kirsty
  27/09/2018 at 12:54 pm

  Wat een mooie kleuren! Vooral First Class is echt een kleur die ik op dit moment veel zou dragen. Ik vind het idee achter de verpakkingen ook wel heel leuk!

  • Reply
   Sharon
   29/09/2018 at 9:40 am

   Ja, First Class is echt een geweldige en draagbare kleur <3!

 • Reply
  Natascha - BeautyOpinie
  06/10/2018 at 8:09 pm

  Ik heb deze lipstick (wel een andere kleur dan) vorig weekend ook gescoord bij een Sephora, vind ze super fijn!

  • Reply
   Sharon
   07/10/2018 at 2:39 pm

   Ja he?! Ik wil ook echt nog een paar andere kleuren scoren <3!

 • Reply
  gea
  07/10/2018 at 1:43 pm

  Wat een prachtige kleur! Zelf heb ik nooit eerder hier lipsticks gekocht, maar ziet er goed uit.

  • Reply
   Sharon
   07/10/2018 at 2:38 pm

   Ze zijn ook echt onwijs fijn en blijven super lang zitten!

Scroll Up