Choose to Shine

Beauty/ Make-up

Mijn favoriete sport? Make-up kopen!

Ik ben een sucker voor de limted editions collecties van make-up merken. Wanneer ik op internet fotos voorbij zie komen van een aankomende collectie ben ik al blij, maar wanneer ik dan ook nog zie dat er als pronkstuk een prachtig poeder in de collectie zit, ben ik echt om. Het is altijd lastig het topstuk van zo’n collectie te scoren. Maar wanneer het dan lukt ben ik onwijs blij! Kijk mee naar enkele topstukken uit mijn make-up collectie.

Ik houd de aankomende collecties van mijn favoriete make-up merken altijd goed in de gaten. Wanneer ik foto’s van de collectie op internet voorbij zie komen maak ik een wishlist. En ja dan is het wachten, wachten en nog is wachten op het moment dat de collectie in de winkels verschijnt. Het is toch altijd weer spannend of het gaat lukken om de topper uit een collectie te scoren. Er zijn altijd nog meer beautyfreaks die op de collectie wachten en het maakt het ook niet makkelijk dat sommige merken de collecties voor de releasedatum al in hun online shop zetten (ja jij daar, MAC!). Het is echt een soort van topsport om sommige items te bemachtigen maar daarom is het extra leuk als je het product ook echt te pakken weet te krijgen en vol trots met een gevuld tasje de winkel uitloopt of met het zweet op je voorhoofd je online bestelling plaatst.

En tja, als ik die mooie poeders dan heb dan ben ik zo’n sukkel die het zonde vind om de kwast over het mooie patroontje te halen. En ja ik weet het, het is zonde om het product niet te gebruiken. Ik heb me daarom ook voorgenomen om de producten na dit artikel ook écht te gaan gebruiken maar of dat ook echt gaat gebeuren….

Wat zijn de pareltjes uit jouw make-up stash?

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties

 • Reply
  Dianne
  28/03/2015 at 7:29 am

  Wauw wat een mooie producten en die patroontjes en kleuren liefde! Voor mij niet zulke mooie producten hoor…

 • Reply
  Cindy
  28/03/2015 at 7:30 am

  Mooie pareltjes hoor! Toch zou ik ze wel gaan gebruiken. Vaak blijft de print er nog wel een hele tijd instaan en het is nog veel leuker om ook resultaat op je gezicht te zien. Ik vind het altijd een beetje zonde geld om het niet te gebruiken. Gewoon doen!

Scroll Up