Choose to Shine

Beauty/ Make-up

Hema Fabulous Fluid Lipsticks

Vloeibare lipstick, een product wat een jaartje of 2 geleden ineens een hype werd dankzij de Rimmel Apocalips maar een product waar ik maar niet aan kon wennen. Op de een of andere manier kreeg ik het niet mooi aangebracht. Toen ik onlangs bij de Hema was en de Fabulous Fluid Lipsticks tegenkwam besloot ik deze mee te nemen en de vloeibare lipsticks toch weer een kans te geven.

Hema heeft hun beautyassortiment een tijd geleden een flinke oppepper gegeven en veel nieuwe beautyproducten gelanceerd. Tijdens een bezoekje aan Hema liep ik langs het beautyschap en bovenop stonden de Fabulous Fluid Lipsticks. De mooie kleuren van de lipsticks trokken meteen mijn aandacht! Zoals ik al vertelde was ik tijdens de eerdere vloeibare lipsticks hype niet zo’n fan van het product maar misschien kwam dat ook omdat ik de Rimmel Apocalips onwijs vond stinken. Maar nu nieuwe ronde nieuwe kansen en hopelijk bevallen de Fabulous Fluids me beter.

De verpakking van de Fabulous Fluid Lipsticks is standaard, clean en simpel. ‘Echt Hema’! Wat deze verpakking tot een toppertje maakt is dat er een soort systeem in de verpakking zit wat er voor zorgt dat je niet teveel product op je applicator krijgt. Net als bij sommige mascara’s haalt dit ‘systeem’ het teveel aan product van je applicator af. Minpunt aan de verpakking is dat ik het idee heb dat de dop niet helemaal goed sluit. Geen punt natuurlijk als je de lipstick op je tafel of bureau hebt liggen. Maar stel je voor dat je de lipstick meeneemt in je tas, de dop loslaat en je hele tas onder de Fabulous Fluid zit. Een broekzak vol roze Fabulous Fluid lijkt me ook niet fijn trouwens. Ander minpunt zijn weer die nummers,nogal prominent aanwezig op de dop, in plaats van namen. Zoals ik het ook al benoemde in het artikel over de nagellakjes zie ik liever namen ipv nummers. Niet dat het verder wat boeit hoor, die nummers, maarja het oog wil ook wat hè!

Eerste kleur van de vier die is kocht is, hoe toevallig, kleur 04. Ik dacht in deze kleur een lipstick variant van mijn favoriete Chanel Mystery Glossimer te hebben gevonden maar op mijn lippen bleek ‘ie iets bruiner te zijn dan verwacht.

Tweede kleur die ik kocht heet, hoe verrassend, ’05’. Een roze tint met een vleugje paars erin.

Eerlijk is eerlijk, bij de eerste kleur, nummer 04, had ik best even wat moeite met het aanbrengen. Ik heb namelijk gemerkt dat de truc bij deze fluid lipsticks is om eerst een dun laagje aan te brengen, dit goed te laten drogen en dan eventueel nog een laagje aan te brengen. Aangezien nummer 04 een kleur is die na een laagje nogal nude was had ik al snel teveel aangebracht en wat er dan gebeurd is dat het product in een rand om je lippen gaat zitten. De kunst is dus om weinig product in een keer aan te brengen en geduld te hebben. Maar goed bij de tweede, kleur 05, begon ik er handigheid in te krijgen en merkte ik dat het aanbrengen al een stuk beter ging. Het lijkt ook wel of de fellere kleuren iets makkelijker aanbrengen en het is net of die substantie ook iets anders is dan bij de nude kleur.

Kleur 06 deed me in de huls erg denken aan Candy Yum Yum van MAC. Op de lippen iets minder fel maar niet minder mooi. Dekt super goed!

Laatste kleur is nummer 07. Een mooi roze, rode kleur. Dekt ook zeer goed en in 1 laagje. Samen met nummertje 6 eigenlijk toch wel mijn favoriete kleuren. Mooi voor als het weer dalijk wat mooier is. Shirt met streepjes, lichte jeans + adidas stan smithjes eronder en dan deze kleur op mijn lippen, ik zie het al helemaal voor me!

Na mijn vorige negatieve ervaring met de vloeibare lipsticks van Rimmel kan ik met recht zeggen dat deze van Hema me ontzettend goed bevallen. Het even wennen met aanbrengen omdat je geduld moet hebben en vooral niet teveel product moet aanbrengen. Maar als je het eenmaal doorhebt krijg je een onwijs mooi resultaat. De lipsticks drogen mat en de kleur blijft onwijs lang zitten. Na een drankje en zelf na een maaltijd zit de kleur nog perfect! Oké de kleur vervaagd iets maar zit verder nog goed op z’n plek. De houdbaarheid is dus top en dat zonder mijn lippen uit te drogen. Ook zijn de Fabulous Fluid Lipsticks gelukkig vrijwel geurloos. Ik wil zeker nog wat meer kleuren van de Fabulous Fluid Lipsticks, het liefst nog een oranje tint.

Je koopt de Fabulous Fluid Lipsticks voor €4,50 bij de Hema.

Gebruik jij weleens vloeibare lipsticks en zo ja, wat is jouw favoiet?

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 reacties

 • Reply
  Cindy | Life meets Beauty
  02/04/2015 at 10:20 am

  Nummer 7 staat je erg mooi! En nee, ik heb niet zoveel met vloeibare lipsticks. Meestal vind ik ze te uitdrogend,. Ik probeer wel eens een nieuw merk, maar kom dan toch weer op hetzelfde uit.

  • Reply
   Sharon
   05/04/2015 at 11:29 am

   Ik had die mening dus eerst ook maar deze lipsticks hebben me echt verrast!

 • Reply
  Dianne
  02/04/2015 at 2:41 pm

  Ik gebruik het zelf echt nooit maar deze kleuren staan je super, en ook een leuke prijs zeg!!

 • Reply
  robin
  04/04/2015 at 10:50 am

  die Candy Yum Yum look a like staat je mooi! leuke review & mooie foto’s heb je gemaakt ^^

Scroll Up