Choose to Shine

Beauty/ Skincare

Love it: My Clarins Skincare

Dat een mooie huid van binnenuit begint is zo klaar als een klontje. Toch kun je vanaf de buitenkant een handje helpen. De producten uit de My Clarins lijn van Clarins bevatten daarom een uitgebalanceerd dieet van gezonde, natuurlijke ingrediënten. Hét recept voor een mooie huid.

My Clarins is een lijn voor millennials (tot circa 30 jaar) die het beste voor hun huid willen en op zoek zijn naar toegankelijke hoogwaardige huidverzorging. My Clarins biedt no-nonsense en verantwoorde huidverzorging voor deze groep. De lijn ontgift én voedt de huid tegelijkertijd, en dat is precies wat we toch eigenlijk allemaal nodig hebben in ons hectische en onregelmatige leven.

Al een aantal weken lang test ik twee producten uit de lijn. De RE-MOVE micellar cleansing milk en het RE-CHARGE relaxing sleep mask. Allereerst dikke thumbs up voor de verpakkingen. Waar ik voor een lijn voor millennials misschien ietwat goedkope verpakkingen verwacht had (geen idee waarom dit vooroordeel) ogen zowel de omdoosjes als de daadwerkelijke verpakkingen super luxe. Niks geen cheap-ass materiaal maar een deftige stenen pot voor het masker en een compacte en handige fles voor de cleansing milk. Natuurlijk is de inhoud het belangrijkst maar hey, het oog wil ook wat. En met deze verpakkingen op je badkamerkastje hoef je je zeker niet te schamen.

Een positieve eerste indruk dus. Toch begon ik sceptisch met het testen van de micellar cleansing milk. Sceptisch ja. De hele micellar cleansing hype is niet zo voor mij bedoeld. Ik ben diehard fan van de dubbel cleansing methode waarbij je allereerst je makeup verwijderd met een product op oliebasis om vervolgens je huid te reinigen met een facewash. Wanneer een product dus beloofd om je huid te ontdoen van makeup en daarnaast ook nog te reinigen dan heb ik mijn twijfels.

Maar ik begon met testen en ik kan niet anders zeggen dan dat ik echt verrast ben! Clarins raad aan om dit product met een wattenschijfje aan te brengen op je gezicht. Wat ik zelf doe is de milk met mijn handen inmasseren en vervolgens met een natte doek verwijderen. Resultaat is dat mijn make-up daadwerkelijk goed verwijderd is en mijn huid super fris én zacht is.

Stap 2: het RE-CHARGE relaxing sleeping mask. Omschreven als een ontspannende kruidenthee die de huid oplaadt, volume geeft en hydrateert om in schoonheid te ontwaken. Het masker elimineert de vervuilende stoffen/toxines die zich gedurende de dag ophopen en laad het energiepeil van de huid op door de huid te doordrenken met vocht.

Allereerst de geur van het masker. Ik hoop dat Clarins dit ooit als parfum uitbrengt want jeetje, wat een topper! De textuur van het masker in combinatie met de geur is echt een feestje. Waar je bij een masker voor de nacht misschien denkt aan een heftige dikke balsem is dit een frisse crème die gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. In de ochtend bespeur ik inderdaad een frisse en gehydrateerde huid die klaar is om de dag te beginnen.

Ja ik ben oprecht positief verrast door beide producten! Ik zeg het niet snel maar wanneer deze op zijn ga ik ze zeker te weten nog een keertje kopen. Mijn huid ziet er veel frisser uit en ik vind het een feestje om mijn huid met deze producten te verzorgen. Daarnaast vind ik de gehele My Clarins lijn vernieuwend en super interessant. Ook de rest van de lijn schuif ik linea recta op mijn wishlist.

My Clarins

RE-MOVE Micellar Cleansing Milk – €19,50

RE-CHARGE Relaxing Night Mask – €27,-

Ik ontving beide producten via het social beauty netwerk We Are Eves. Ook lid worden van dit leuke platform? Meld je aan via deze link

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 reacties

    Scroll Up