Choose to Shine

Beauty/ Skincare

Lavera Glow Sheetmask

Je kunt er inmiddels eigenlijk niet meer omheen: sheetmasks. Dankzij de Aziatische beautyindustrie behoren deze maskers een van de sterkst groeiende huidverzorgingsproducten op de markt. Beschikbaar voor verschillende huidwensen én zeer effectief. Geïnspireerd door de Aziatische skincare routine introduceert Lavera hun nieuwe sheetmasks.

Het aanbrengen van een sheetmask vind ik wel een klusje. Het is altijd een beetje priegelen om het juist op je gezicht te krijgen maar als dat eenmaal gelukt is dan kan je verwenmomentje beginnen. Ik ben dit keer met een jaderoller nog eens extra over het masker gegaan om het masker/serum extra goed in te masseren. Na ± 15 minuten heb ik het masker van mijn gezicht gehaald. Resultaat was een heldere, frisse en glowy huid. Ik had direct spijt dat ik dit masker niet in de ochtend gebruikt heb want ik weet zeker dat, wanneer je hierna je make-up aanbrengt, je een super flawless huid hebt. Snel eens in de herhaling dus, dit masker!

Naast deze, glow variant, verkoopt Lavera de maskers in nog 3 andere ‘soorten’ namelijk een hydraterende, zuiverende en verstevigende variant. De natuur cosmetische sheetmaskers van lavera zijn volledig natuurlijk gecertificeerde sheetmaskers met innovatieve samenstellingen van actieve ingrediënten. De sheetmaskers zijn gemaakt van 100% TENCEL en biologisch afbreekbaar. De maskers bieden een beschermende laag, waardoor de verdamping van de ingrediënten wordt verminderd. De lavera sheetmaskers zijn afgestemd op verschillende huidverzorgingsbehoeften, voor de ideale huidverzorgingsroutine.

Lavera Sheetmasker

€5,99 per stuk

Verkrijgbaar bij onder andere DA, zelfstandige drogisterijen, apotheken en reformwinkels.

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 reacties

    Scroll Up