Choose to Shine

Beauty/ Skincare

lavera Basis Sensitiv Cleansing Gel

Hydrateren kun je leren zeg ik altijd. Niet alleen door het drinken van veel water maar ook door het kiezen van de juiste gezichtsverzorging. De Basis Sensitiv-lijn van lavera draait om de dagelijkse verzorging van de huid door middel van hydratatie. Klinkt goed dus!

Een geldige reden waarom ik tot dusver nog nooit één product van het merk lavera geprobeerd had, heb ik niet. Sommige merken belanden op de een of andere manier gewoon niet in mijn winkelmandje. Ondanks dat de producten goede ingrediënten bevatten en er ook nog is goed uitzien. Ben ik blij dat ik deze Cleansing Gel mocht testen, want een fijn merk dat is het zeker!

De Basis Sensitiv-lijn bevat organische en plantaardige ingrediënten die lavera zelf produceert. Wat deze producten uniek maakt? Het onderzoeksteam van lavera natuurcosmetica heeft een hydraterende formule ontwikkeld met een exclusieve samenstelling van actieve ingrediënten op basis van biologische aloë vera, ‘Green Hydro Complex’. Dit zorgt voor een intense hydratatie en beschermt de huid tegen uitdroging. 

De lavera Basis Sensitiv-lijn richt zich op twee factoren die van belang zijn voor een gezonde huid, namelijk het vochtgehalte in de hoornlaag en een intacte barrière laag. Het juiste vochtgehalte in de hoornlaag zorgt ervoor dat bepaalde stoffen beter geabsorbeerd kunnen worden.
De samenstellingen van actieve ingrediënten en organische aloë vera zijn afgestemd op de eisen van de normale en gevoelige tot droge huid.

Ik hoef hier geen alinea te schrijven over hoe je een Cleansing Gel/Facewash moet gebruiken. Het gebruiken ervan is namelijk zo simpel! Even opschuimen, inmasseren, afspoelen en klaar is Kees! Deze Cleansing Gel slaagt bij mij voor alle punten want: makkelijk in gebruik, maakt mijn huid goed schoon en dat alles zonder een trekkerig gevoel achter te laten.

Het is wat mij betreft echt de moeite waard om de producten lavera eens uit te proberen!

Lavera Cleansing Gel

€7,49

Verkrijgbaar bij onder andere DA, zelfstandige drogisterijen, apotheken en reformwinkels.

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 reacties

    Scroll Up