Choose to Shine

Bath & Body/ Beauty

KRUIDVAT ORIGINALS #DIY KIT

We naderen een koude periode en we naderen de cadeautjes-maand december. Kruidvat denkt met ons mee en bracht deze Originals #DIY Bodycream Kit uit. Wat is er nu leuker dan het maken van jouw eigen bodyproduct? Met deze kit creëer je jouw eigen ‘home made spa treatment’. Leuk om te geven én natuurlijk om te krijgen!

#DIYKIT

De bodycrème uit de Kruidvat Originals #DIY Kit is natuurlijk alleen te gebruiken, maar nog veel leuker is het om deze te mengen met een natuurlijk ingrediënt om op deze manier je eigen home-made behandeling te maken. Door het toevoegen van een ingrediënt zoals suiker, honing of cacao kun je de kokosolie bodycrème op magische wijze veranderen in je eigen product.

Hoe dan?!

Het werkt eigenlijk vrij simpel. In de kit die je bij Kruidvat koopt vind je een tube Kruidvat Originals Bodycrème kokosolie (200 ml), een mengschaaltje en een spatel. Je kunt een van de receptjes aan de zijkant van de doos uitkiezen of je eigen creatie maken. Belangrijk hierbij is wel dat je na toevoeging van de natuurlijke ingrediënten, het product direct gebruikt en eventuele restanten na gebruik direct weggooit. Nouja, kind kan de was doen lijkt mij!

Aan de slag

Ik koos zelf het eerste receptje uit het rijtje namelijk de Honing variant voor extra hydratatie. Je mengt de honing in een verhouding van 1:2 door de bodycrème tot een glad mengsel. Deze combinatie zorgt na gebruik voor een soepel en zacht huidgevoel. Je brengt het product royaal op de huid aan en laat dit 5/10 minuten inwerken. Hierna spoel je het af met (lauw) warm water.

Ik liet het mengsel een minuut of 10 intrekken op mijn voeten en spoelde het vervolgens af. Resultaat waren 2 poezelig zachte voetjes! Ik ben zeker van plan om nog een aantal variaties uit te proberen met deze set, het is zo leuk om je eigen beauty-product te ‘maken’!

KRUIDVAT ORIGINALS #DIY KIT

€4,99

VERKRIJGBAAR BIJ KRUIDVAT

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 reactie

  • Reply
    Sija
    19/11/2018 at 7:49 am

    Wat leuk en origineel! Zelf maak ik graag DIY body scrubs met ingrediënten die ik in huis heb. Ben benieuwd naar de andere sets!

Scroll Up