Choose to Shine

Beauty/ Parfum

KRUIDVAT CATCH AND SHINE FRAGRANCE – PART 2

Eind vorig jaar kreeg ik van Kruidvat één van hun nieuwe Catch and Shine damesgeuren opgestuurd. Ik kwam er al vrij snel achter dat deze geuren heel fijn zijn omdat ze heel lekker ruiken (duh!) maar daarnaast ook heel lang op je huid aanwezig blijven. Toen ik bij Kruidvat was en de andere 3 varianten geroken had besloot ik na lang twijfelen en iene miene mutte ze gewoon alle drie te kopen. Drie parfums kopen? Ja doordat deze Catch and Shine parfums een heel leuk prijsje hebben (€5,99) kan dat gewoon zonder dat je daarna meteen blut bent. En moet jij is kijken hoe blij je daarna bent en hoe leuk het is om iedere dag de keuze te hebben uit drie (of in mijn geval vier) lekkere Catch & Shine geuren.

#chillingonthebeach is een geur die vrij bloemig begint. Na wat langere tijd ruik ik ook zoetere, poederachtige geurnoten. Fris, bloemig en poederachtig – een perfecte lentegeur!

#selfieinthecity is frisser, sportiever. Je ruikt overduidelijk meer fruit dan in de vorige geur, en minder bloemige noten. Neigt meer naar een frisse geur maar dan wat fruitiger en op een vrouwelijke manier (snap je ‘m nog?).

#sparklingintheclub de zoetste geur van de drie. Ik ruik snoep, geen zuurstokken maar toffee/caramel op een oriëntaalse manier. Een beetje à la Lancome’s La Vie Est Belle maar dan wat minder heftig zoet.

Het mag gezegd worden dat deze geuren echt anders zijn dan de meeste cheap-ass geuren. Waar sommige (heus niet allemaal) goedkope geuren meestal vies zoet zijn of super snel vervliegen zijn deze geuren elegant en van een super kwaliteit. Daarnaast ook nog is super instagrammable èn dat alles voor een heel leuk prijsje dus wat wil je nog meer?

De Catch and Shine geuren, wat mij betreft veel te ondergewaardeerd dus gaat dat ruiken.

 

KRUIDVAT CATCH & SHINE FRAGRANCE
€5,99
VERKRIJGBAAR IN DE WINKELS VAN KRUIDVAT EN ONLINE OP KRUIDVAT.NL

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 reacties

    Scroll Up