Choose to Shine

Bath & Body/ Beauty

HAPPY SKIN HAPPY ME :) -> PEP JE HUID OP MET DEZE KRUIDVAT BODY PRODUCTEN

Kruidvat Body Producten

Mijn huidige douchefavoriet? Deze douche scrubgel van Kruidvat! Waarom? Nou het ruikt naar koffie, heeft de kleur van koffie en sterker nog, het bevat koffie. Met de Douche Scrubgel Coffee Boost geef je je lichaam een intense scrubsensatie. Ik gebruik deze douche scrubgel graag in combinatie met de nieuwe Kruidvat Body Gel Anti-Cellulite want deze zorgt voor vermindering van cellulitis, en zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?

Ja ik ben dol op koffie, altijd al geweest trouwens. Als klein meisje dronk ik al graag een kopje koffie en die liefde is altijd gebleven (al maak je me nu wel blijer met een fancy variant met slagroom en véél caramel). Sinds een tijdje is koffie ook als toevoeging in beautyproducten een trend, zo testte ik onlangs bijvoorbeeld deze koffie creme. Sowieso is cafeïne goed voor je huid maar ook het scrubbende effect van koffie is onwijs fijn. De frisse gelformule van de Douche Scrubgel Coffee Boost van Kruidvat is verrijkt met natuurlijke koffiescrub, verwijdert de dode huidcellen en oneffenheden van de huid en geeft direct een energiek en glad gevoel. Het toegevoegde pro-vitamine B5 helpt de vochtbalans van de huid te reguleren.

Kruidvat Coffee Boost Douche Scrubgel

Kruidvat Body Gel Anti-Cellulite

De Body Gel Anti-Cellulite helpt cellulitis te verminderen. Deze gel bevat de ingrediënten Co-enzyme Q10 en is verrijkt met L-Carnitine en Guarana extract, die helpen de vetophoping in de vetcellen af te breken. Hierdoor vermindert cellulitis binnen 3 weken en helpt het binnen 2 weken de stevigheid van de huid te verbeteren. De gel is onafhankelijk getest en heeft een bewezen resultaat. De lichte gelformule voelt niet vet aan en geeft onmiddellijk een fris gevoel. Gebruiksaanwijzing: tweemaal daags goed inmasseren op probleemzones zoals dijen, billen en buik. Oké, dat tweemaal daags lukt me dus niet altijd maar wat ik wel merk is dat deze gel gemakkelijk smeert, snel intrekt en mijn huid zacht maakt.

Een naar mokka en koffie ruikend scrubje en een heerlijk licht, snel intrekkende body gel vol met goede ingrediënten die zorgen voor een stevigere huid en cellulitis verminderd. Twee heerlijke Kruidvat producten dus die beide zorgen voor een goed verzorgd lichaam.

 

De producten zijn vanaf nu te koop in alle Kruidvat winkels en via kruidvat.nl.

Kruidvat Douche Scrubgel Coffee Boost € 2,49

Kruidvat Body Gel Anti-Cellulite € 6,49

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 reacties

    Scroll Up