Choose to Shine

Bath & Body/ Beauty

Gilette Venus Platinum Extra Smooth

Ken je dat, dat je tijdens het douchen, na het lezen van alle tekst op je shampoo,- en douchegelflessen ineens geweldige ideeen krijgt? Dat je het ene na het andere geweldige product bedenkt weetjewel? Nu overkomt het mij niet echt vaak maar laatst, toen ik tijdens het douchen naar mijn scheermesje keek en tot de conclusie kwam dat deze zijn langste tijd gehad had, vroeg ik me af waarom de handvaten van mesjes voor vrouwen altijd van plastic gemaakt zijn en bij mannen van metaal. Waarom is dat bij de damesvarianten ook niet gewoon zo, dacht ik toen nog.

Loop ik dus een paar weken later in een Duitse drogist (aanrader!) zie ik daar tot mijn verbazing een gloednieuwe Gilette Venus variant liggen met een metalen handvat!

Nu denk je waarschijnlijk: wat is er nu zo bijzonder aan het handvat van je scheermes? Nouja, dus eigenlijk precies niks. Of misschien toch wel, want waar ik mijn vorige plastic variant onlangs in 2 stukken in mijn hand had lijkt me dat dat bij deze metalen variant niet zomaar gebeurd. Tenzij je Popeye heet of over een superkracht beschikt, dan lukt het je misschien wel.

Een scheermes met een metalen handvat dus. Laat de zomer maar komen hoor, ik ben er klaar voor!

Gillette Venus Platinum Scheersysteem

€17,99

Verkrijgbaar bij de drogist

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 reacties

    Scroll Up