Choose to Shine

Bath & Body/ Beauty

Getest: Kneipp Mini-Foot-Spa

Waar ik in deze Corona tijden mijn huid beter verzorg dan nooit tevoren is er één categorie die er toch telkens een beetje bij in blijft schieten: mijn voeten. Maar nu de slippers weer vaker uit de kast kunnen is het toch echt tijd om hier iets aan te veranderen. En voilà, Kneipp komt met een geweldig nieuw product. Met de Kneipp Mini-Foot-Spa creëer je een voetspa-ervaring thuis.

Het verzorgen van mijn voeten vind ik vooral zo’n ‘gedoe’. Scrubje hier crèmepje daar. Alleen daarom is deze Kneipp Mini-Foot-Spa een geweldige uitvinding. Het is namelijk een 2-in-1 bath & care product voor de voeten. Stap 1: Verzorg je voeten in een voetenbad van de voetbadkristallen met hibiscus- en vijgenextract en geniet van de betoverende zacht zoete geur. Stap 2: Breng daarna de intensief verzorgende voetcrème met rijke sheaboter en vijgenextract aan voor zachte en soepele voeten. Kind kan de was doen lijkt me zo!

Wat een topper is dit voetenbad! De Kneipp Mini-Foot-Spa bevat een hoog gehalte aan puur en zuiverend thermaal bronzout. De zoutkristallen die ervoor gebruikt worden, zijn gewonnen uit de enige overgebleven zoutmijn in Europa.

Resultaat na het badje en smeren met de créme: ultra zachte voeten die klaar zijn om te shinen in slippertjes!

Kneipp Mini-Foot-Spa

€2,99

Tijdelijk verkrijgbaar bij diverse drogisterijen

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 reactie

Scroll Up