Choose to Shine

Beauty/ Skincare

Fanllory Whitening Face Mask

Ik ben een echte skincare junkie. Bij een nieuwe uitvinding of release race ik het liefst meteen naar de drogist/parfumerie om producten in te slaan. Toch heb ik geleerd dat mijn huid het meeste baat heeft bij een tijdje dezelfde producten gebruiken en niet teveel afwisseling. Maar hey, nieuwe ontdekkingen blijven toch altijd wel enorm leuk.

Neem nu bijvoorbeeld dit masker van het, voor mij tot voorkort onbekende, merk Fanllory. Sheetmaskers zijn niet meer uit het skincare assortiment weg te denken. Gebruiksvriendelijk, makkelijk in gebruik en doeltreffend, het is de perfecte aanvulling op je huidverzorgingsroutine. Om je huid het allerbeste te geven heeft Fanllory natuurlijke sheetmaskers die de huid een intense boost geven. Met deze innovatieve bio-cellulose sheetmaskers van Fanllory ervaar je een kwalitatief hoogwaardige en intensieve gezichtsbehandeling.

Dit masker ziet eruit als een luxe cadeautje voor je huid. Ik vind de term whitening altijd wat spannend maar het is natuurlijk niet zo dat je huid na gebruik van een dergelijk product ineens ‘wit’ is. Wanneer we de gedetailleerde beschrijving van dit masker erbij pakken lezen we dat door de toevoeging van Delentigo™ de melanine in de huid gereguleerd en voorkomen wordt. Dit natuurlijke middels is gemaakt van Zwitserse tuinkerskiemenextract (leuk Scrabble-woord ;-)) in combinatie met Genisteïne en bestaat voor 96,7% uit natuurlijke ingrediënten. Deze combinatie zorgt voor een aanwezigheid van een krachtig antioxidant.

Delentigo™ remt de ophoping van pigment in de huid, zorgt voor een helderdere teint, vermindert donkere vlekken en voorkomt photo-aging. Fucogel® dringt diep door in de huid en beschermt tegen vochtverlies. De toevoeging van vitamine C en AHA revitaliseert de huid, beschermt cellen effectief tegen oxidatie en stimuleert de cel vernieuwing.

Dat ik wel wat verwachtingen had van dit masker kun je misschien wel begrijpen. Ik testte dit luxe-cadeautje-voor-mijn-huid uit. Ik moet zeggen dat ik het aanbrengen van zo’n sheetmasker toch nog altijd wel een beetje een priegel klusje blijf vinden. Enfin, ik breng het masker aan en laat deze vervolgens zo’n 15/20 minuten zitten.

Dat dit masker anders is als de sheetmaskers die ik gewend, valt te verklaren omdat dit masker gemaakt van bio-cellulose. Ik merk dat het masker door dit materiaal dichter op mijn huid ligt en het serum dus beter kan intrekken.

Omdat mijn huid op het moment dat ik dit masker gebruikte te maken had met wat break-outs merkte ik direct na gebruik weinig verschil. Oké mijn huid was natuurlijk zacht door de verzorgende ingrediënten maar verder weinig spannends. In de week die volgde merkte ik echter wel verschil. Mijn huid werd langzaam steeds helderder en ook de plekjes die ik eerder had werden minder zichtbaar. Omdat ik verder weinig spannende producten gebruikt heb lijkt het mij dat deze effecten toe te wijzen zijn aan dit masker.

Omdat ik erg benieuwd ben of het masker dus echt zoveel effect gehad heeft op de helderheid van mijn huid ben ik zeker van plan om snel nog een keer een masker van Fanllory te testen!

Fanllory – Intensive Treatment

Whitening Face mask

€17,55 per stuk

Verkrijgbaar via de Fanllory website

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 reacties

    Scroll Up