Choose to Shine

Bath & Body/ Beauty

Dove Exfoliating Body Scrub Kiwi Seeds & Cool Aloe Scent

Een body scrub mag van mij wel wat pit hebben (letterlijk en figuurlijk). Niks geen tamme scrub met hier en daar een korreltje maar ’t liefst een grove korrel a.k.a schuurpapier. Oké in de winter liefst wel met een beetje verzorging natuurlijk, maar je snapt het idee.

Ik las al wat vaker iets over deze scrub van Dove en omdat mijn vorige favoriete scrub uit het assortiment gehaald was *sad face*, was het nu dan eindelijk tijd om deze eens uit te proberen. Verkrijgbaar in 3 varianten (pomegranate/shea butter & macademia/rice milk) waarvan deze, met kiwi, mij het meest aansprak qua geur.

Ondanks dat deze scrub heerlijk verzorgend is omdat ¼ deel van de scrub bestaat uit een hydraterende crème heeft ‘ie toch ook flink wat pit. Dat komt door de toevoeging van het ingredient Hydrated Silica. Dit ingredient is eigenlijk een soort heel fijn zand en dat is ook wel hoe je de structuur van deze scrub het beste kunt omschrijven: een voedende creme met een soort fijne zand scrub. Het gevoel alsof je op het strand je voeten scrubt met zand, maar dan met een héle lekkere kiwi geur.

Zoals eerder gezegd is je huid na het gebruik onwijs zacht en een dikke plus is dat je maar weinig van dit product nodig hebt. Nog een dikke plus voor de geur én het feit dat deze scrub makkelijk te verkrijgen is.

Zoveel dikke plussen dus je kunt wel stellen dat deze scrub een nieuwe favoriet is! Dus Dove: laat deze scrub alsjeblieft nog een tijdje in jullie assortiment want ik wil nog wel een paar potjes kopen, oké?

Dove Exfoliating Body Scrub

+/- €8,99

Verkrijgbaar bij drogist en supermarkt

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 reacties

    Scroll Up