Choose to Shine

Beauty/ Hair

COLAB DRY SHAMPOO

Ik was zo ongeveer de laatste persoon die nog niet meedeed aan de droogshampoo-hype. Ik weet niet maar ik vond het altijd heel vies klinken, want als je haar vies is dan was je het toch gewoon? Tot ik de meest fantastische kapsels mét heel veel volume voorbij zag komen en telkens wanneer ik vroeg naar de tip was het antwoord: droogshampoo. Toch maar eens proberen dan. Maar waar ik met gemak 30+ euro’s neerleg voor een highlighter/bronzer/blush vond ik €5 voor een busje droogshampoo gewoonweg teveel (#krent).

€5,- voor een bus droogshampoo dus. Maar hey, dan heb je wel een award-winning droogshampoo en kijk die verpakking! Alle Colab droogshampoos zien er té leuk uit waardoor kiezen haast onmogelijk is. Omdat het kopen van 4 bussen droogshampoo in 1x een beetje krankzinnig is en ik niet eens wist of ik het überhaupt fijn zou vinden koos ik de Paradise en Tropical variant. Ik kan niet ontkennen dat deze keuze door de verpakking kwam maar ook de geuren speelde een rol. Alle Colab droogshampoo’s hebben namelijk een andere geur.

Ik vond het best een beetje spannend om met deze rakkers aan de slag te gaan. Want wat nu als ik spray, mijn haar compleet wit uitslaat (voor het beeld, ik heb bruin haar) en ik het spul onmogelijk uit mijn haar krijg? Ik schud de bus, spray een beetje en wrijf daarna een beetje door mijn haar, niet verkeerd. Ik spray nog een beetje, nog wat meer en begin er echt lol in te krijgen maar belangrijkste van alles: ik zie volume en tot dusver geen wit poeder. Ik borstel mijn haar wel nog even goed door maar hallo volume!

Of de droogshampoo’s het vet uit je haar goed absorberen? Geen idee. Ik heb van nature droog haar en wanneer het echt vet is dan was ik het gewoon. Ik gebruik deze spray’s dus echt voor het volume effect en om mijn haar een beetje te verfrissen wat door de geuren heel goed gaat. Want die geuren, die zijn echt goed!  De Paradise variant heeft een wat zoetere bloemige geur en doet me denken aan Curaçao. Dit kan kloppen omdat Curaçao wat mij betreft ook echt een paradijs is. Qua geur zit er weinig verschil tussen Paradise en Tropical want ook deze laatste heeft een zoete geur. Wel anders zoet, misschien iets frisser, maar ook heel erg lekker.

Omdat ik tot nu toe geen vergelijkingsmateriaal heb op droogshampoo-gebied kan ik jullie niet vertellen of dit nu echt dé allerbeste droogshampoo ever is. Ik vind ze zelf erg fijn en gebruik ze graag. Het doseren gaat makkelijk en ik zie pas echt wit poeder wanneer ik teveel gesprayd heb maar dit poeder kun je heel makkelijk weg borstelen. Mijn eerste stap in de wereld van de droogshampoo’s is in ieder geval goed bevallen en ik ben benieuwd of jullie nog andere aanraders hebben.

 

COLAB DRY SHAMPOO
€5,05
VERKRIJGBAAR BIJ KRUIDVAT

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 reacties

    Scroll Up