Choose to Shine

Bath & Body

NIVEA ZIJDEZACHTE ONDER DE DOUCHE BODY MILK

Ik weet niet hoe het met jullie is maar tijdens het rondstruinen op Pinterest kom ik soms knijter goeie tips tegen, ook op beautygebied. Ik kwam een tip tegen die ik gráág met jullie deel. Komt ‘ie: gebruik de Nivea Bodymilk voor onder de douche in plaats van scheerschuim. Oké prima, gaan we proberen dacht ik. Ik kocht in Duitsland een fles en ging lichtelijk sceptisch aan de slag. Sceptisch ja want heel eerlijk, ik ben geen grote fan van bodylotions voor onder de douche. Een aantal van dit soort bodylotions/bodyconditioners die ik probeerde waren geen blijvertjes. Bij de meeste bleef het product als een soort dikke laag op mijn huid liggen en kreeg ik het niet weggespoeld zonder het eraf te boenen. Misschien gebruikte ik teveel product of lag het aan het product zelf, geen idee, maar je snapt dat ik daarom met lichte twijfel aan de slag ging met de Nivea Bodymilk.

Lang verhaal korte conclusie want ja dit product is wel fijn! Ik gebruik het eigenlijk alleen voor het scheren van mijn benen en daarvoor is dit een toppertje. De bodymilk is niet te dik, smeert goed uit en je spoelt ’t ook zo weer af en de geur van deze Shea variant is hémels. Na gebruik en dus scheren van mijn benen hoef ik ze eigenlijk daarna niet meer in te smeren wat na een scheerbeurt met ander scheerspul (oké meestal gewoon douchegel) wel het geval was. Ik vraag me wel af of mijn scheermesjes er ook blij mee zijn want het product is natuurlijk iet-wat vettig en ik heb het idee dat de mesjes daardoor iets sneller bot worden, maar ach kleinigheidje blijf je houden, toch?

Probeer het uit, probeer het uit! En mocht je dit product nu misschien iets te prijzig vinden om alleen als scheerschuim te gebruiken, je kunt het natuurlijk ook gebruiken waarvoor het eigenlijk bedoeld is: als bodylotion voor onder de douche. Let er wel op dat deze bodymilk je douche glad kan maken en je dus uit moet kijken om te uitglijden te voorkomen.

 

NIVEA ZIJDEZACHTE ONDER DE DOUCHE BODY MILK
€6,05/250ML
VERKRIJGBAAR BIJ DE DROGIST 

 

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 reactie

  • Reply
    Dianne
    19/03/2018 at 7:27 pm

    Wat een goede tip, gebruik nu babyshampoo😂

Scroll Up