Choose to Shine

Bath & Body

Lush Kitchen – Snowcake Showergel

Het is al heel wat jaren geleden dat ik mijn eerste bezoek bracht aan een Lush winkel. In de loop der jaren heb ik heel wat producten zien komen en gaan en helaas zijn ook enkele favorieten uit het vaste assortiment verdwenen. Jammer de bammer zul je denken. Totdat ik er onlangs achter kwam dat Lush een speciale keuken heeft waar ze kleine hoeveelheden van oude limited edition producten en producten die uit het assortiment gegaan zijn opnieuw maken. Er ging een wereld voor mij open!

De Lush Kitchen is een speciale keuken in de Lush fabriek in Poole (UK) waar kleine partijen van unieke producten gemaakt worden. Dit kunnen producten zijn die ooit uit het assortiment gehaald zijn of nog nooit eerder uitgebrachte producten. Alle producten worden vers en met de hand gemaakt. Iedere dag staan er exclusieve producten op het menu en exclusief is in dit geval ook echt exclusief. Sommige producten zijn namelijk al binnen een uur uitverkocht!

Via Facebook en Twitter kun je in de gaten houden welke producten er in de Lush Kitchen gemaakt gaan worden. Iedere vrijdag verschijnt er op Facebook een menu waarop je precies kunt zien wat er die week erop uit de keuken gaat komen. Toen ik onlangs op het menu zag dat er van mijn favoriete Lush geur Snowcake een showergel gemaakt ging worden maakte mijn hart een sprongetje!

De Snowcake showergel heeft de kleur van vers gevallen sneeuw en bevat amandelinfusie, roos absolue wat de huid verzacht en kalmeert en benzoëhars om de huid te reinigen, kalmeren en de spieren te ontspannen. De geur van Snowcake wordt omschreven als de warme geur van amandelmarsepein maar ik vind het zelf meer naar een lekkere pudding ruiken. Echt een knusse en warme geur die na het douchen ook nog lang op je huid aanwezig blijft! Daarnaast droogt de showergel de huid ook niet uit, dit komt door alle verzorgende bestanddelen die erin verwerkt zijn.

Een leuk extraatje bij je bestelling uit de Lush Kitchen is dat er bij je bestelling een polaroid foto zit met daarop degene die je product gemaakt heeft! Zo weet ik dus dat mijn Snowcake showergel gemaakt is door Sam op 30-11-2016.

Zoals eerder vermeld worden alle producten vers gemaakt in de Lush Kitchen en komt je bestelling dus uit de UK. Ook moet je er rekening mee houden dat hierdoor de verzendkosten iets hoger zijn en het een dag of 3 duurt voordat je je bestelling in huis hebt. Gelukkig kun je je Lush Kitchen bestelling wel combineren met het bestellen van producten uit het ‘gewone’ Lush assortiment. Ik ben zeker van plan om er nog een keer een bestelling te plaatsen!

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 reactie

  • Reply
    Annika
    08/01/2017 at 9:22 pm

    Dit zorgt ervoor dat ik snel weer eens ga bestellen bij Lush. Zulke fijne producten hebben ze daar. Leuk artikel!

Scroll Up