Choose to Shine

Bath & Body

KRUIDVAT- CRÈME DOUCHE OIL & CARE MACADAMIA OIL & SHEABUTTER

Ik hou van douchen en ik hou van de geur van shea butter. Een douchegel met de geur van shea butter is dus eigenlijk bij voorbaat al een match made in heaven. Maar kieskeurig als we zijn, zijn er natuurlijk nog een aantal punten belangrijk bij een douchgel. Droogt ‘ie de huid niet uit, schuimt de douchegel en ook héél belangrijk ziet de verpakking er een beetje leuk uit. Kruidvat heeft onlangs een variant Crème Douche Oil & Care gelanceerd namelijk de Macadamia Oil & Sheabutter variant. Speciaal op de markt gebracht voor de zeer droge huid.

Met ingrediënten als macadamia olie en sheabutter zorgt deze nieuwe douchecrème ervoor dat de huid heerlijk zacht is en rijkelijk wordt verwend. Het toegevoegde oliecomplex helpt de vochthuishouding van de huid reguleren en beschermt de huid ook tegen uitdroging daarnaast is deze douchecrème pH-huidneutraal. Wat meteen opvalt is natuurlijk de leuke verpakking. De fles is niet heel groot maar gebruik leert dat je maar weinig product nodig hebt, dus deze fles gaat zeker wel een tijdje mee.

Hoewel de naam anders doet vermoeden is het product zelf echt een douchegel, en dus geen olie. De substantie zelf is wel net zo dun als olie en als ik voor mezelf spreek gebruik je dan al snel teveel terwijl je echt maar een beetje nodig hebt. Ik ben zelf #teamwashand dus giet een beetje op een washandje en schuim de douchegel vervolgens op. De geur is wel aanwezig maar toch vrij subtiel. Ik ruik een bekende nootachtige/shea geur maar ook wat bloemigs. Na het afspoelen is mijn huid zacht en niet trekkerig en ook de geur blijft nog heel lichtjes aanwezig op je huid.

Een hele fijne douchegel dus waarop ik eigenlijk niets heb aan te merken. Misschien één dingetje dan: Waarom is zo’n lekkere douchegel limited edition?! Want dat is wat ik echt niet begrijp, Kruidvat.

KRUIDVAT CRÈME DOUCHE OIL & CARE
€1,29
VERKRIJGBAAR BIJ ALLE KRUIDVAT-FILIALEN EN ONLINE VIA KRUIDVAT.NL

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 reacties

    Scroll Up