Choose to Shine

Bath & Body

HEMA HAND SPA

Sommige beautyproducten klinken zo interessant dat je ze gewoon moet hebben, dat het product nog leuk geprijsd is maakt het alleen nog maar aantrekkelijker. Zo kwam ik bij HEMA deze Hand Spa Glove Masks en Finger & Nail Tip Masks tegen. Voor iemand die graag pulkt aan haar nagelriemen + velletjes waardoor het geheel soms oogt als een droge ellende (nasty i know maar probeer het maar is af te leren) kwamen deze producten als geroepen, mits ze zouden werken natuurlijk maar hey dat testte ik dus uit.

Hand Spa Glove Masks en Finger & Nail Tip Masks dus, hoewel ik me er wel enigszins een voorstelling bij kon maken was ik toch erg benieuwd. De Finger & Nail tip masks bleken een soort pleisterhoesjes waar je je vingers inschuift met daarin olie, alhoewel op de verpakking argan & macadamia staat vond ik de olie een beetje fruitig ruiken. Doordat je deze hoesjes 15 minuten laat zitten kan de olie in je nagelriemen en nagels trekken. Er zit niet heel veel olie in de hoesjes waardoor je op zich nog wel iets kunt doen terwijl de olie zijn werk doet maar eerlijk, praktisch is anders. Ook voor het omdoen van de hoesjes heb ik een hulplijntje ingeschakeld omdat dit bij de laatste 2 vingers toch wat lastig was. Na het verwijderen van de hoesjes merkte ik meteen dat mijn nagels en nagelriemen goed verzorgd waren en er ook goed uitzagen. Inmiddels is het een dag later en het valt mij ook op dat mijn nagels nog steeds heel mooi glanzen.

De Hand Spa Glove Masks zijn eigenlijk een soort sheetmasks voor je handen maar dan in handschoenvorm. Oftewel je stopt je handen in 2 handschoenen met daarin een verzorgende vloeistof, laat de handschoenen met de verzorgende substantie 15-20 minuten zijn werk doen en voilà, heerlijk zachte en verzorgde handen. Hoe makkelijk kan het zijn, nou zo makkelijk dus want het werkt echt zo. Minpunten? Nou eentje misschien, doordat de handschoenen echt heul groot zijn en mijn handen vrij mini had het plakstipje waarmee je de handschoenen een soort van dicht kon plakken, weinig zin. Ik kon niet veel meer doen dan 20 minuten YouTube-filmpjes kijken (wat geen straf is eigenlijk). Omdat er vrij veel vloeistof in de handschoenen zat had ik verwacht dat mijn handen na het verwijderen van de handschoenen nog wel een tijdje vettig zouden zijn maar dit viel reuze mee! Ik masseerde het spul in en had hierna echt hele zachte handen.

Wat ik dus nooit verwacht had, namelijk dat mijn handen na gebruik van deze maskers er echt een stuk beter en verzorgder uit zouden zien, is toch gebeurd. Deze maskers zijn echte verzorgingsboosters voor je handen. En oké ik snap dat mijn uitleg misschien niet helemaal duidelijk is maar echt, kopen is meemaken (ofzo?).

 

HEMA HAND SPA GLOVE MASKS / FINGER & NAIL TIP MASKS
€3 PER STUK
VERKRIJGBAAR BIJ HEMA

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 reactie

  • Reply
    Jess
    04/04/2018 at 4:23 pm

    Wat leuk! Ik moet op mijn werk zo vaak mijn handen wassen dat ze er enorm droog van worden, misschien is dit een oplossing :)

Scroll Up