Choose to Shine

Bath & Body/ Beauty

Aanrader: Kruidvat Solait

Hoewel het weer buiten nu even wat minder is hebben we toch al flink wat mooie dagen gehad. Belangrijk tijdens het buiten zijn is een goede zonbescherming. Gelukkig heeft Kruidvat een groot assortiment met zonneproducten zodat er voor iedereen wel een passend product beschikbaar is.

Ik vind het altijd wat lastig om fijne zonneproducten te vinden. Sommige beschermende producten zijn dik, plakkerig of laten een waas achter. Tijdens een middagje buiten in de tuin zitten besloot ik de Kruidvat Solait SPF Sun Spray uit te testen.

Doordat de zonnebrand in een sprayverpakking zit is doseren een koud kunstje. De spray smeert makkelijk uit en (heel belangrijk!) plakt niet en laat geen waas achter. Daarnaast heeft het product een lekker, typisch zonnebrand geurtje. Beschermt daarnaast goed tegen de zon maar belangrijk is natuurlijk om het smeren regelmatig te herhalen.

De extra hydraterende Kruidvat Solait Aftersun Moisturising Spray is verrijkt met allerlei verzorgende bestanddelen die je helpen om de vochtbalans van je huid te herstellen. Daarnaast helpen ze je huid om de natuurlijke elasticiteit te bewaren.

Het speciale Repair Complex herstelt de natuurlijke regeneratie van de huid. Je huid wordt verkoeld en verfrist en voelt weer zacht en soepel aan.

Twee fijne producten die eigenlijk iedereen gewoon in huis zou moeten hebben!

Kruidvat Solait

SPF30 Sun Spray 200ml – €8,49

Aftersun Moisturising Spray 200ml – €5,99

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 reacties

    Scroll Up