Choose to Shine

Beauty/ Parfum

4711 Acqua Colonia Intense

De lente is toch wel een van mijn favoriete seizoenen. De natuur is nu namelijk zó mooi! Een perfect zonnetje, bloesem, de geur van gemaaid gras -> het perfecte moment voor een lange wandeling. De lente is ook altijd het seizoen dat ik een kleine switch maak in mijn parfumstash. Van de wat zwaardere wintergeuren stap ik over op fris, zonnig en bloemig. Wat de natuur te maken heeft met deze nieuwe geurlijn van 4711? Elke geur uit de 4711 Acqua Colonia Intense lijn bevat een speciaal facet uit de natuur.

Een weelderig boeket van delicate bloemen, de sensuele warmte van de zon, het houtachtige aroma van het bos, de levende frisheid van de bergen, iedere geur heeft zijn eigen identiteit.

Floral Fields of Ireland

Wilde bloemen die zachtjes wuiven in de wind, langs de heuvelachtige Ierse landschappen, geven een intens gevoel van nabijheid van de natuur. Vertegenwoordigd door een bijzonder mooi en zeldzaam mimosa exemplaar (de Zwarte houtmimosa) straalt deze geur bloemige, groene, was- en houtachtige tonen uit.

Pure Breeze of Himalya

Deze geur is een eerbetoon aan de meest spectaculaire hoge bergen ter wereld: de Himalaya. De citroenachtige frisheid van de geur wordt verzorgd door pittige en sappige tonen van bergamot en mandarijn. Voeg hier roze peper, metalen accenten van roosoxide en de frisse tonen van de geurharmonie Living Mountain Air aan toe en een speciale geurblend is geboren. Muskus en kasjmier geven de geur zijn zachte en lang nagalmende finish.

Wakening woods of Scandinavia

Wakening woods doet je denken aan indrukwekkende coniferen, met mos bedekte rotsen, stromend water en schilderachtige meren in de Scandinavische bossen. Deze specifieke geur valt op door de fir absolute, verkregen uit vloeibare extracten van dennennaalden en twijgen.

Majestueus en mysterieus, als de geur van de Scandinavische dennenbossen in de ochtend” – Geza Schön (parfumeur)

Sunny Seaside of Zanzibar

De vanille panifolia die wordt gebruikt in deze geur wordt gekweekt in tropische klimaten zoals Mexico en Zuid-Amerika, het Caribisch gebied, op eilanden in de Indische Oceaan en ook op Zanzibar. Niet zo gek dus dat een spraytje van deze geur je direct doet denken aan een tropisch strand.

Naast de Vanille bevat de geur ook frangipani-bloesem, kokosnoot en muskus. Cederhout en vetiver maken de geur helemaal af.

Vier geuren met allemaal een compleet eigen identiteit. Eén favoriet kiezen is onmogelijk. Ze zijn allemaal zo lekker en niet te aanwezig. Bij ieder moment past wel een van deze vier colognes. Naast de typerende 4711 fles passen de doosjes perfect bij de geur zelf door de mooie tekeningen die hierop staan. Te mooi om weg te gooien!

Als je van deze vier geuren mag kiezen, welke zou dat dan zijn?

4711 Acqua Colonia Intense

Cologne Intense Natural Spray 50 ML – €29,50

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 reacties

    Scroll Up