Choose to Shine

About

HI!

Ik ben Sharon. 24 jaar en naast het schrijven op deze site dol op lipstick, tijdschriften lezen, Instagram verslaafd en groot fan van GIFjes. Er is niet heel veel meer wat ik je over mezelf kan vertellen maar een ‘over mij’ pagina bestaand uit 2 zinnen is ook een beetje sneu.

Mijn liefde voor cosmetica, lezen en hierover schrijven zijn de reden dat ik deze site ben gestart. Ik neem je hier op Choose to Shine mee op mijn zoektocht naar de fijnste cosmetica producten, leukste hotspots in verschillende steden (okΓ©, met een kleine voorliefde voor Den Bosch, dat wel) en leukste hebbedingen op het gebied van fashion en lifestyle.

Ik plaats hier 2x per week een fonkelnieuwe blogpost.

CONTACT

Voel je vrij om je vragen of ideeΓ«n met mij te delen (of om gewoon even hallo te zeggen!). Je kunt dit doen via de info+ knop hierboven of door me een berichtje te sturen via Instagram (@sharonnvh) omdat ik hier ook vaak te vinden ben.

Ik hoop dat je mijn bijdrage op het internet leuk genoeg vind om hier vaker terug te komen, ENJOY!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 reactie

 • Reply
  Sophie
  19/05/2021 at 12:19 pm

  Hoi Sharon,

  Vandaag kwam ik op je blog terecht en werd erg enthousiast! Daarom heb ik besloten je te benaderen.

  Ik schrijf je namens Drukwerknodig.nl, een webshop waar je zowel zakelijk als particulier drukwerk kan bestellen. Wij zijn in augustus 2018 van start gegaan met Drukwerknodig en groeien op het moment goed door. Ik vroeg me af of je misschien een van onze producten zou willen testen en hierover een review wil schrijven op je blog.

  Ik zat zelf te denken aan een foto op forex, maar een ander product, zoals bijvoorbeeld visitekaartjes, is natuurlijk ook mogelijk πŸ™‚

  Ik hoor graag van je!

  Groetjes,
  Sophie Sanders

Scroll Up